Uh. własnie zobaczyłem ceny i zwaliły mnie z nóg. Wiedziałem, żę to niebędzie tanie ale żęby aż tak? Kto w polsce kupi torebkę za 400 zł? Biżuteria też ma takie dopasione ceny? Coś mi się wydaje, że nic sobie nie kupię... :/
prawie 800 zł za świecznik? Już lece... za taką cenę to ja mam prawie new rocki...
Mnie też te ceny przeraziły... oni to robią ze srebra czy jak?
Chociaż wisiory... ich cena jest całkiem spoko... chyba

Mam nadzieje że ringi będą się mieścić w 20zł bo jak za wisior jest 30-40 to za kawałek pew(coś tam) będzie mniej i faktycznie ceny są zastraszące jak to nie jest srebro ani mosiądz to chyba nikt tego nie kupi.
Phi ceny koszulek nie za wysokie. Za t shirty nike przyszło mi już w zyciu płacic dwa razy tyle.. tyle sie płaci za firme i z reguły dobrą jakość...zadna nowość
No tak, a czy zdarzyło Ci się płacić 800zł za kielich do winiacza?
nie zdarzało mi się czuc zapotrzebowania na taki bajer...
Rzeczy Alchemy Gothic i Spiral są prawie 2 razy droższe niż na stronach angielskich ! :x
dolicz shipping...
jak będzie inna biżuteria w miare normalnych cenach to może coś wezmę ale poki co to sobie pooglądać mogę.
Lukasz napisał(a):Rzeczy Alchemy Gothic i Spiral są prawie 2 razy droższe niż na stronach angielskich ! 
?????
Jestem w szoku! Czy moglbys podac adresy tych stron???
(to dopisalem juz pozniej)
Hmmmm... nie wziales chyba pod uwage, ze ceny na stronach angielskich podane sa w funtach, a u nas w zlotowkach... Jeden funt angielski nie rowna sie przeciez jeden polski zloty 8)
Tak nawiasem mowiac, to artykuly Alchemy Gothic mamy najtansze w calej Europie - i to czesto o 1/3 ceny.
Zachodnie sklepy narzucaja sobie naprawde bardzo duze marze na tego typu artykuly, wierzcie mi
Jesli ktos jest mi w stanie dac linka do zachodniej, tanszej strony, to naprawde bardzo poprosze...
coś mi się wydaje, że te produkty AG będą tylko ładnie wyglądały w galerii i świadczyły o zaopatrzeniu sklepu

a czemu opisy są tylko po angielsku?

Aeroth napisał(a):coś mi się wydaje, że te produkty AG będą tylko ładnie wyglądały w galerii i świadczyły o zaopatrzeniu sklepu 
Wydaje Ci sie - troche rzeczy juz zeszlo... a wystawiona na razie jest 1/50 tego co mamy z Alchemy
Cytat:a czemu opisy są tylko po angielsku?
...bo tak - przynajmniej na razie. Zrobienie szczegółowego opisu każdego przedmiotu jest dosyć czasochłonne - z dwojga złego lepszy chyba jest angielski opis, niż żaden, prawda?
to tak około 20 lipca dodajdzie pierścienie ale w wiekszej ilosci i po nizszych cenach to prawie napewno cos wezme bo bede przy kasie ;D