Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Lepsza jakość koszulek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
No właśnie. Niektóre są poprostu jakościowo do dupy :? . Kupilem Last Days Of Humanity i po niecalym pol roku poprostu siatka sie zrobila.
Pralem ja zgodnie z zalecenami jak prac takie koszulki.
no niestety jakość koszulek jest słaba ,szybko robi sie siatka ,rozumiem że to nie wina sklepu ,tylko dostawcy ale cos trzeba zrobic
Przestańcie kupować to może zwrócą na to uwagę.
eee tam ja kupiłem nightwisha jakis rok temu i świetnie sie trzyma. Koszulka jest firmy promo stars, ciekawe czy wszystkie koszulki w rock metal sklepie są tej firmy Question
night77 napisał(a):ciekawe czy wszystkie koszulki w rock metal sklepie są tej firmy Question

Nie..
Ja kupiłam Evanescence i przyznam się że nawet dobrze się trzyma. Oprócz tego że troszkę niteczka w obramowaniu poszłam Confusedhock: Tak poza tym to całkiem nieźle się trzyma Big Grin
No wiekszosc tych koszulek poza tymi promostars to chujmia.np. rock print collection....kiedysmiałem całaa mase ksozulek vadera tej firmy to sie wszysko zniszczyło,albo pokurczyło w praniu ;/(a prałem ręcznie)
kurde, mam jeden egzemplarz Sodom, ale materiał i nadruk trwałe jak nieszczęście - poświęcam się i piorę w rękach...
Ja tam mam koszulke Kalashnikov z Promo Stars i musze przyznac ze jakosc jest swietna, na poczatku bawilem sie z recznym praniem, teraz wrzucam do prali i nic zlego sie nie dzieje- polecam szczerze.