Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: niemoge dostać nowego hasła
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
zapomiałem hasło wiec chce dostać nowe po wpisaniu mejla wypisuje mi że takie konto nie instnieje czy coś takiego nie mam pojecia czemy hociaż na tego mejla dostłem wiadomość o potwierdzeniu zamuwienia czu jest mi ktoś w stanie to wytłumaczyć miałem na nim jusz tho punktów za oastanie zamuwienie
Wypierdalaj do podstawowki sie nauczyc poprawnie pisac i czytac. Masz podac login, a haslo zostanie wyslane na mail przypisany loginowi.
Tosz to skandal isz na forum zapisójom siem osoby by robic sobie jaja z ludzi !!! Nie rozómiem co jest zabawnego w celowym stawianiu bykuw ortgraficznych. Pomyslcie troche i pszeanalizójcie co robicie gamonie !! To fcale nie jest zabawne, a jest wrencz odrwotnie !!
Ty mi tu kórwa nie filozuj, w szkole bylem prymasem!
Wisza napisał(a):zapomiałem hasło wiec chce dostać nowe po wpisaniu mejla wypisuje mi że takie konto nie instnieje czy coś takiego nie mam pojecia czemy hociaż na tego mejla dostłem wiadomość o potwierdzeniu zamuwienia czu jest mi ktoś w stanie to wytłumaczyć miałem na nim jusz tho punktów za oastanie zamuwienie

Cóż... sądząc po ilości byków w Twoim tekście, najbardziej prawdopodobne, że przy wpisywaniu maila zrobiłeś z 5 błędów :?
Szyszak napisał(a):Ty mi tu kórwa nie filozuj, w szkole bylem prymasem!
chyba prymusem Rolleyes Laughing
Angel of death napisał(a):chyba prymusem Rolleyes Laughing

Buhahahahaha ROTFL dnia !
Ambivalent napisał(a):

<rotfluje na klęczkach> ;] szacuneczek.
Scully napisał(a):
Ambivalent napisał(a):

<rotfluje na klęczkach> ;] szacuneczek.