Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: lennonki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!

A ja mam taką oto propozycję,aby w sklepie się pojawiły lennonki (tudzież takie większe okulary jakie były popularne w latach 60 wśród hipisów, Janis Joplin takei nosiła Wink)
Nigdzie nie można takowych dostać,więc popyt byłby duży..chętnych nie brakuje Smile
Przemyślcie to Big Grin
Pozdrawiam!
pojebało??
Krzychun napisał(a):pojebało??
Mógłby się szanowny kolega powstrzymać z takim ambintym komentarzem...ludzie mają różne potrzeby Angry
tutej to normlane wiec sie nie przejmuj heh
to bylaby mocno fajna sprawa, moze bym sie sama skusila nawet Big Grin
Nigdzie nie mozna dostac? W kazdym kerfurze czy innym tesco jest.
Szyszak napisał(a):Nigdzie nie mozna dostac? W kazdym kerfurze czy innym tesco jest.

taaaaaa i co jeszcze...? Tongue
goofi napisał(a):
Szyszak napisał(a):Nigdzie nie mozna dostac? W kazdym kerfurze czy innym tesco jest.

Co jeszcze? Hmm... Nabial, mieso, warzywa, ubrania itp.
Szyszak napisał(a):
goofi napisał(a):

Co jeszcze? Hmm... Nabial, mieso, warzywa, ubrania itp.

nie o to chodzilo ale nevermind ....Tongue
U mnie w szkole jeden gościu w takich pomyka i wygląda w nich conajmniej dziwnie Laughing

A poza tym je wcale nie tak trudno dostać, wystarczy trochę poszukać.
za 1000000000000zl moge ci takie sprzedac a jak dorzucisz jeszcze raz tyle to moge ci opchnac takie co maja palemki w odbiciach
Ktoś kiedyś miał zajebiste bryle, w których odbijały się czaszki... Nie wiem, czy nie Cliff Burton Smile
kupasmalecmasłowalec napisał(a):
Krzychun napisał(a):pojebało??
Mógłby się szanowny kolega powstrzymać z takim ambintym komentarzem...ludzie mają różne potrzeby Angry
hehe, więcej się ze strony Krzysia nie spodziewaj Big Grin
Yntelygent jakich mało Big Grin
Odwal sie Evil or Very Mad
Juz dobrze, nie smuc sie. *przytula* ;p