Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Takie fajne cuś :P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam takie pytanie Smile Czy można by sprowadzić do sklepu takie coś jak nosił Sid? Chodzi mi konkretnie o łańcuch z taką kłódką. Albo w ogóle łańcuch na szyję z czymś fajnym Laughing
Polecamm sklepy żelazneTongue
Ha, ha, ha. Strasznie śmieszne Wink Ja mówię poważnie Smile
Ja też Wink
Niektóre sklepy z rowerami oferują takie ciężkie łańcuchy. Nowoczesne i uniwersalne.
Pearl napisał(a):Mam takie pytanie Smile Czy można by sprowadzić do sklepu takie coś jak nosił Sid? Chodzi mi konkretnie o łańcuch z taką kłódką. Albo w ogóle łańcuch na szyję z czymś fajnym Laughing
Założę się, że Sid po prostu zakosił go z jakiejś bramy.
aXe Rose napisał(a):Założę się, że Sid po prostu zakosił go z jakiejś bramy.
Kto wie, kto wie? Big Grin
Tomash dobrze prawi- sklep zelazny Tongue Rowerowy tez nie jest zly, tylko z zamkiem na kod nie kupuj bo jak zapomnisz to moze mala Big Grin chujnia wyniknac
Kurcze, Wy się tu wszyscy ze mnie nabijacie, a mnie się na prawdę taki łańcuch z kłódką podoba.
Pearl napisał(a):Kurcze, Wy się tu wszyscy ze mnie nabijacie, a mnie się na prawdę taki łańcuch z kłódką podoba.

Ale kiedy to serio można w takich miejscach dostać
No ok, ok Smile
zeby był pankowy musisz go zajebać. Kłodke ewentualnie mozna kupic w sklepie. Zrob sobie też pasek z kajdankami wygląda na trv punk.

[zero robienia sobie jaj]
O kur.wa. Skończcie już. Nie wiem, wyj.ebcie ten temat czy coś. Nie jestem punkiem to po pierwsze. A po drugie, to po prostu spodobało mi się takie coś i się grzecznie zapytałam, czy można by sprowadzić coś podobnego do sklepu. Koniec.