Mam problem z ZAMÓWIENIEM, ponieważ w piątek zamówiłam trampki za sumę 120 zł., doszedł link potwierdzający, potwierdziłam, a dzisiaj przychodzi mail, że moje zgłoszenie zostało anulowane ze względu na BRAK NUMERU 38. To co ja zamawiałam? Pisało, że jest 38 i takie zamówiłam, a teraz ktoś zauważył, że jednak ich nie ma? Bardzo dziwne, zależało mi na tych butach i jestem wściekła. Jest jakaś szansa, że będzie numer 38, czy raczej już całkowicie nic nie da się zrobić?
Jeśli strona nie była aktualizowana i przez pomyłkę pisało 38 to nie jestem w stanie w to uwierzyć, bo takiego pecha to ja naprawdę nie mam. Więc co się stało do jasnej...?!
jak to przeczytałem to mi ręce odpadły (teraz pisze nogami)... żądam odszkodowania!!!
Bardzo, baaardzo zabawne. Oszuści cholerni.
Przepraszam za mój atak złości, ale naprawdę jestem zła i nic na to nie poradzę. Dlatego chcę wiedzieć dlaczego anulowano moje zgłoszenie?! >_<
No bo, psia dupa, nie mają Twojego rozmiaru. Nie doszukuj się w tym niczego więcej, to naprawdę nie jest żaden spisek

*teraz dowiedziała się, że to forum nie ma pojęcia o tym co dzieje się w sklepie* No to przepraszam.
Ale skoro nie mają mojego rozmiaru, to mogli nie pisać, że mają... bezsensu. No to dowidzenia ==' Uh zrobie im niezłą "reklame".
Twoja sprawa jest jaknajbardziej normalna... jakis czas temju (ok 2 tyg) zamawiałem sobie pas rozmiar XL koszulke i klamre do włosów (koleżąnce

) po zatwierdzeniu zamówienia przez sklep zadzownili do mnie z wiescią z nie ma rozmiaru XL pasa i pytali mnie o instrukcje :> wziąłem rozmiar M i po kłopocie. A Aktualizacja sklepu... no cóż trza sobie dawac jakoś z tym rade

Wystarczy napisac nieco bardziej rozbudowany skrypt sklepu i dolozyc do niego kolumne "ilosc sztuk", ktora bedzie automatycznie zmniejszana podczas zlozenia przez kogos zamowienia - w ten sposob wzglednie bedzie mozna obserwowac czy ma sie wogole szanse na otrzymanie zamawianego produktu... ale z tego co widze po temacie o nie dzialaniu SOTE na proxy - wlasciciele nie widza potrzeby zmiany oprogramowania... a szkoda.
Pozdrawiam.