Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Manowar- rozmiary
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
w sumie rzadko kupuje koszulki, prawie wcale, bo wydaja mi sie cholernie tandetne te kolorowe nadruczki, ale patrze- koszulka Manowar- Battle Hymns jest swietna, nie przesadzona i nie "oczojebna" przede wszystkim. tyle ze rozmiaru nie ma oczywiscie, przydalaby sie jakas XXL, albo przynajmniej XL...
POPIERAM!
dziekuje Smile kazdy glos sie liczy Tongue
co z tego, że nie przesadzona skoro Manowar? Wink
Aeroth napisał(a):co z tego, że nie przesadzona skoro Manowar? Wink

wyjdz Angry
cóż z tego, że śliczna, jak nie ma S.
Scully napisał(a):cóż z tego, że śliczna, jak nie ma S.

cholera, dali po srodku, tak zeby nikt nie kupil Wink to do zyczen dolaczymy jeszcze, oprocz "XXL"/"XL", "S" dla Ciebie Tongue ale jakby co to bylem pierwszy Big Grin
jakiś Ty miły i uczynny <przytul>
a tak naprawdę, wątpię w istnienie rozmiaru S, przecież biznes koszulkowy dla kobiet kończy się na Slipknocie czy Korniszonie.
wiec kup sobie "L", na "S" troszke za duza dziewczynka chyba jestes(takie wrazenie odnosze) Tongue ja bede musial poczekac na cos wiekszego, moze akurat sie doczekam. w innych sklepach szukalem ale wszedzie "L" :?
Lech napisał(a):wiec kup sobie "L", na "S" troszke za duza dziewczynka chyba jestes(takie wrazenie odnosze) Tongue
LOL Big Grin
165, 50 kilo, faktycznie ze mnie herod-baba ;}
Scully napisał(a):
Lech napisał(a):wiec kup sobie "L", na "S" troszke za duza dziewczynka chyba jestes(takie wrazenie odnosze) Tongue
LOL Big Grin
165, 50 kilo, faktycznie ze mnie herod-baba ;}

nie powiedzialem zes raszpla, tylko ze wydajesz sie byc troszke wyzsza osobka Tongue zreszta lubisz chyba koszulki dluzsze jak spodniczki Wink a L wcale takie duze nie jest- dla Ciebie w sam raz Big Grin

ps. wyszperalem M,L,XL, ale troche kiepawy nadruk z przodu, pier.dole, nie biore Tongue ( http://sonic.and.pl/ )
A ja sobie kupuję bluzę z tym cudownym orzełkiem i odwołuję apel o S - będę chodzic i w L, trudno Surprised
a co Mek tez nie ma? ja mam M i jest akuratna Wink bo L to worek Laughing
Scully- jak zakupisz rob foto i slij Big Grin musze w koncu obadac jak lezy Tongue

Valhalla- nie mow tak, bo ja na XL conajmniej poluje, a tak sie splosza i nie sprowadza nic, bo pomysla ze L wystarczy skoro to worek Smile
Scully napisał(a):165, 50 kilo

hah! idealne wymiarY! Big Grin

Niechaj nikt nie śmie wyczuwać ironii, bowiem jej tu nie ma!
Stron: 1 2 3