w sumie rzadko kupuje koszulki, prawie wcale, bo wydaja mi sie cholernie tandetne te kolorowe nadruczki, ale patrze- koszulka Manowar- Battle Hymns jest swietna, nie przesadzona i nie "oczojebna" przede wszystkim. tyle ze rozmiaru nie ma oczywiscie, przydalaby sie jakas XXL, albo przynajmniej XL...
co z tego, że nie przesadzona skoro Manowar?

cóż z tego, że śliczna, jak nie ma S.
Scully napisał(a):cóż z tego, że śliczna, jak nie ma S.
cholera, dali po srodku, tak zeby nikt nie kupil

to do zyczen dolaczymy jeszcze, oprocz "XXL"/"XL", "S" dla Ciebie

ale jakby co to bylem pierwszy

jakiś Ty miły i uczynny <przytul>
a tak naprawdę, wątpię w istnienie rozmiaru S, przecież biznes koszulkowy dla kobiet kończy się na Slipknocie czy Korniszonie.
wiec kup sobie "L", na "S" troszke za duza dziewczynka chyba jestes(takie wrazenie odnosze)

ja bede musial poczekac na cos wiekszego, moze akurat sie doczekam. w innych sklepach szukalem ale wszedzie "L" :?
Lech napisał(a):wiec kup sobie "L", na "S" troszke za duza dziewczynka chyba jestes(takie wrazenie odnosze) 
LOL

165, 50 kilo, faktycznie ze mnie herod-baba ;}
Scully napisał(a):Lech napisał(a):wiec kup sobie "L", na "S" troszke za duza dziewczynka chyba jestes(takie wrazenie odnosze) 
LOL 
165, 50 kilo, faktycznie ze mnie herod-baba ;}
nie powiedzialem zes raszpla, tylko ze wydajesz sie byc troszke wyzsza osobka

zreszta lubisz chyba koszulki dluzsze jak spodniczki

a L wcale takie duze nie jest- dla Ciebie w sam raz
ps. wyszperalem M,L,XL, ale troche kiepawy nadruk z przodu, pier.dole, nie biore

(
http://sonic.and.pl/ )
A ja sobie kupuję bluzę z tym cudownym orzełkiem i odwołuję apel o S - będę chodzic i w L, trudno

a co Mek tez nie ma? ja mam M i jest akuratna

bo L to worek

Scully- jak zakupisz rob foto i slij

musze w koncu obadac jak lezy
Valhalla- nie mow tak, bo ja na XL conajmniej poluje, a tak sie splosza i nie sprowadza nic, bo pomysla ze L wystarczy skoro to worek

Scully napisał(a):165, 50 kilo
hah! idealne wymiarY!
Niechaj nikt nie śmie wyczuwać ironii, bowiem jej tu nie ma!