Twoja wypowiedz znowu jest troszeczke chaotyczna i mało zrozumiała
Hmmm, ale juz widze drobne postępy bo zrobiłeś pare kropek.
PS
Ja mam kase !!!
bleee.... po co koszulki godshitu

już lepiej by było gdyby były jakieś koszulki Machine Head
drwal666 napisał(a):lepiej by było gdyby były jakieś koszulki Machine Head
A po co nam koszulki Shit Head?
Tak tak dziękuje wam

, jak tylko zobaczyłem te nowe czapeczki godsmacka to się ucieszyłem to wszystko dzięki wamď, ale wciąż czekam na koszulki z płyt "Awake", "The Other Side", "Facelessâ a le ma nadzieje ze jednak coś w tej sprawie zrobicie

. I tak jest fajnie i mi się bardzo podoba. Piszcie, co chcecie, ale wymiatam dużo już dorzucili dzięki mnie wymiatacie. Coraz cieplej i cieplej jest fajnie tak tak tak tak tak 8) asz na twarzy uśmiech coraz szerszy ď. Oby tak dalej nie zapominacie o fanach

Nasz cudotwórca wrócił... macie jakieś prośby to się śpieszczie po potem znowu będziemy czekać kilka tygodni na jego wizytę... ja proszę o zdane egzaminy z matmy

.
MaFFej napisał(a):Nasz cudotwórca wrócił... macie jakieś prośby to się śpieszczie po potem znowu będziemy czekać kilka tygodni na jego wizytę... ja proszę o zdane egzaminy z matmy
.
Spieszmy sie prosić o coś gumsmacka, tak szybko odchodzi

Gum da rade załatwić różowy bicz z wibrującą końcówką ??
Bardzo bym prosił o spełnienie mojej prośby

No i tak ludzie byście chcieli o demnie wszystko. Hahahaha<- mroczny śmiech

ale nie niektórzy by tylko mnie potępiali niema tak łatwo. Cza by się wycierpieć, aby coś dostać, ale wciąż nie rzucili tego, co proszę. Może i doszła kolejna czapeczka, ale ja o czapkę nie prosiłem 8). Tylko o jedno te koszulki z płyt "Awake", "The Other Side", "Facelessâ, ale nie biorą tego pod uwagę ważne ze cos, ale by mogli się postarać w końcu to ja chcę Gumsmack

no i oczywiście fani też tego chcą.
^bardzo ciekawy z Ciebie osobnik

. Wypowiadaj się częściej

Ja bym powiedział orginalny

gdyż znam Go już dosyc długo :? gdzies od podstawówki ;p
Jakby to korwa kogoś interesowało :/
asdorgan napisał(a):gdzies od podstawówki ;p
Kurde, to już będą ze 2 lata..
LATT!!!
czytaj uważnie wcześniejsze posty

asdorgan napisał(a):LATT!!!
czytaj uważnie wcześniejsze posty