06-04-2005, 08:11 PM
Nivo napisał(a):Cytat:zzzabcia 21-07-2004 16:01
Moim zdaniem metalu sluchac sie nie da! Tylko dra te swoje mordy o szatanie i jakie zabijanie to jest przyjemne. To czuby!
POLEGŁEM!!!
A ja razem z tobą.
Nivo napisał(a):Cytat:zzzabcia 21-07-2004 16:01
Moim zdaniem metalu sluchac sie nie da! Tylko dra te swoje mordy o szatanie i jakie zabijanie to jest przyjemne. To czuby!
POLEGŁEM!!!
Ajana napisał(a):Nivo napisał(a):Cytat:zzzabcia 21-07-2004 16:01
POLEGŁEM!!!
A ja razem z tobą.

a moj kupmel na to
" kto tu jest pedalem?jesli sie nosi kolczyk z brylancikiem w uchu...wiec to nie jest tylko dla dziweczyn?haha...dla mnie to wlasnie wyglada pedalsko...jesli mozna tak powiedziec...popatrz sam na siebie
chcialbym cie zobaczyc za 56 lat,jak siedzisz i wstydzisz sie pokazujac swoim wnuka swoje zdjecie z mlodosc" tekst nie byl gleboki,ale nasz gangZta sie zamknal,cos jeszcze pod nosem burczal,ale poszedl sobie
jakby w Polsce tez tak tym hh szybko do lba wchodzilo,to kto wie,moze i bylo spokojniej na ulicach i w parkach,a co do tematu,to...hmm...widac autor sie mocno wkurzyl,coz nie spodobalo mi sie,ze tak pojechal po "metalach" jak by byli ostatnimi hamami,hh tez nie sa swieci...

komentarze rzondzom. Ale nie chciało mi się do końca ich czytać. A ta nienawiść między hh czy metalem? 

Cytat:Mam koleżankę metalkę i tak naprawdę bardzo ją lubię, bo ona po za tym, że jest metalką nie rzuca się na wszystkie strony i pozwala przychodzić innym do szkoły w białych koszulkach i zwisających spodniach.
a na dodatek pozwala innym uczniom do szkoly przychodzic- wymiekam i splywam po prostu
<posmarkal sie ze smiechu>