Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Glany 14 nie dla facetow ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ostatnio spotkalem sie z opinia ... 'co ty 14 dziurkowe chcsz kupic ? Co ty baba jestes ?' Zdziwilo mnie to troche ... i mam pytanie ... wielu z was tak uwaza ? Bo jak dla mnie to smieszne ...
mam 14, mam długie włosy.
Drogie bravo czy to oznacza, że musze zacząć nosic stanik?
a ja chcę 20 i na zimę sobie sprawie.
grejt;]

niech ludzie noszą co chcą i będą szczęśliwi.
Aeroth napisał(a):mam 14, mam długie włosy.
Drogie bravo czy to oznacza, że musze zacząć nosic stanik?

stanik i stringi Laughing
Ja widziałem kolesi nawet w dwudziestkach i wierz mi ,nie wyglądali na baby. Byli łysi ,napakowani ,nosili szelki i tatuaże Big Grin
Cytat:Ja widziałem kolesi nawet w dwudziestkach i wierz mi ,nie wyglądali na baby. Byli łysi ,napakowani ,nosili szelki i tatuaże
Ja widziałem raz tylko faceta w dwudziestkach i wcale nie był łysy Big Grin
Wracajac do tematu, w życiu glanów 20 bym sobie nie kupił i wogóle ZADNYCH nigdy nie założył na nogi (no, może od biedy trzydziurkowe), bo wydają mi się mało eleganckie (ot, takie moje zboczenie).
Popelnilem blad, bo kupilem numer idealny, teraz musze wymienic na z deczka wieksze, bo przeciez szlag by mnie trafil przy zdejmowaniu ich a po dwa gdybym zostawil to nie ma co mazyc o grubszej skarpece w zimie Tongue Niby taki praktyczny badziew, ale znaczacy ... wogole to glaniki sa swietne !