Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: dla zainteresowanych wyglądem...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
w Namysłowie Big Grin mamy tu na miejscu obuwianke Big Grin buty z produkcji idą prosto do sklepu jak ciepłe bułeczki :>
The Stig napisał(a):poka poka to Ci powiem :>

http://www.b0g.org/wsnm/offensive/

masz i szukaj Big Grin
aaa to Ci sadyści Wink nie, nie one mi sie wcale nie podobają Wink
a pierolicie, ide jutro kupic normalne buty za 230zl, przynajmniej mnie nogi nie beda bolec po calym dniu lazenia Surprised dzisiaj nie zdazylam przed 18ta :?
tak czy siak ja sie tez trzymam zdania, ze baby w glanach lazic nie powinny, aczkolwiek sama bylam teraz zmuszona przez czas jakis i mi sie wiecej nie chce.
piekne zdanie.
^ najelepiej jak mini i do tego glany ;] np takie do kolan ...

Glany to powinno isę jeśli juzwogóle nosić ,to do jakiś bojówek , czy spodni roboczych (bo glany pochodza od typowo robolskich butów). Najlepsze jest to ,ze wielu robotników teraz nie stać na to by kupić takie buty Tongue.
Sobota napisał(a):^ najelepiej jak mini i do tego glany ;] np takie do kolan ...

Glany to powinno isę jeśli juzwogóle nosić ,to do jakiś bojówek , czy spodni roboczych (bo glany pochodza od typowo robolskich butów). Najlepsze jest to ,ze wielu robotników teraz nie stać na to by kupić takie buty .
A skąd ty masz takie wiadomości???
The Stig napisał(a):aaa to Ci sadyści Wink nie, nie one mi sie wcale nie podobają Wink

a wg mnie rownie dobrze mogloby tam sie znalezc zdjecie dziewczyny w glanach w lecie
Jeśliby patrzeć z perspektywy doznawanej przyjemności to czemu nie :>, ale perspektywa sado maso juz mniej Smile
The_hanged_man napisał(a):
Sobota napisał(a):^ najelepiej jak mini i do tego glany ;] np takie do kolan ...

Glany to powinno isę jeśli juzwogóle nosić ,to do jakiś bojówek , czy spodni roboczych (bo glany pochodza od typowo robolskich butów). Najlepsze jest to ,ze wielu robotników teraz nie stać na to by kupić takie buty .
A skąd ty masz takie wiadomości???

Choidz mi o to ,że np. takie buty nosili skinheadzi(wywodzący się z proletaryatu) ,które były cięzkimi butami dopracy, i wydaje mi się,że były proporcjonalnei tanie. Obecnie te buty są raczej drogawe i np przeciętny robotnik pracuący w np. w fabryce sobie raczej takich nie kupił ,ze względu na cene (chodzi mi o dobre glany a nie jakięś bóg wie co za 120 zł.

Zresztą popatrz ,ludzie ubierali się w wtedy w co mogli, myślisz ,ze wtedy tak jak obecne kinder-hippiso-metalo-punki za pieniądze mamy szli do obuwniczego i zostawiali tam 4 stówy ?

BTW dodadam ,ze to jest moja subiekltywna opinia i może być błęa (tz IMO jakby ktoś nie wiedział)
ile takie stoja?
na pewno nie mniej niz 300, niestety ;/
Fajny model, sam bym kupil, hehe. Szkoda tylko, ze to tyle kosztuje ; )
Kup sobie glany, sa ladniejsze
E tam, predzej o takie, w koncu pogoda nas w tym roku rozpieszcza:

[Obrazek: 18877.jpg]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24