Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Murderdolls
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
hmm hmm w rock metal shopie nie ma koszulek murderdolls aaa buuuu Sad co mnie bardzo martwi ...

Sad
A mnie martwi to że w rock metal shopie nie ma koszulek Nile'a. Ale co tam koszulki wole sobie płyte kupić, tylko że płyt też nie ma, a przydała by się kolekcjonerska annihilation of the wicked.
Wlasnie! Murderdolls fajna kapelka a tu nie ma nawet koszulki z Beyond the valley of murderdolls Sad
a teraz juz calkiem na serio...

czy jest jaka kolwiek szansa aby w rock metal shopie byly kiedys jakies koszulki murderdolls????
Jestem za koszulkami Murderdolls! Super zespół.
Murderdoll napisał(a):Jestem za koszulkami Murderdolls! Super zespół.

nooo nareszcie wypowiedział sie mądry człek Tongue
DAWAJTA KOSZULKI TAWARIŚĆ

|
|
|
\/ Toważysza Krasnej Armii ™ nie poznajesz
(Modyfikacja po poście tym na dole Big Grin)
Cytat:DAWAJTA KOSZULKI TAWARIŚĆ
he?? Question
No jestem fanem Slipknota ,wiec ucieszył bym sie z koszulki Murderdollsów z Joeyem na czele Laughing
Koszulka damska z logo Murderdolls. NA TAK!
Fajnie by bylo gdyby nasze prosby zostaly `kiedykolwiek` wysluchane Tongue Tongue
Kurcze, ludzie, czy Wy nie potraficie naprawde czytac??? Zaraz na samiusim poczatku, jest takie fajowe ogloszenie Dostawy rzeczy w R&M Shop...
Zachecam do pouczajacej lektury.
Nosferatu napisał(a):Kurcze, ludzie, czy Wy nie potraficie naprawde czytac??? Zaraz na samiusim poczatku, jest takie fajowe ogloszenie Dostawy rzeczy w R&M Shop...
Zachecam do pouczajacej lektury.

Nosferatu przeciez o tym wiem.... Tongue nie mozna sobie chociaz pomarzyc ... Tongue Tongue
Można sobie pomarzyć nie nabijając postów Wink Smile Ja marzę o wielu rzeczach i ani widu, ani słychu Rolleyes
ciekawa koszuleczke murderdollsow tez bym na grzbiet naciagnal!
Stron: 1 2