05-24-2005, 03:40 PM
Stron: 1 2
05-24-2005, 06:59 PM
Niestety, tak się zdarza. Tak właśnie działa poczta polska...
05-26-2005, 06:09 PM
A ja mam pytanie ...
Zamówiłem prorytetem i myślę że niedługo powinny być.. Ale przez kilka najbliższych dni nie będzie nikogo u mnie w domu.. czy oni zostawią jakieś info jeśli dojdzie jak mnie nie będzie ??
Zamówiłem prorytetem i myślę że niedługo powinny być.. Ale przez kilka najbliższych dni nie będzie nikogo u mnie w domu.. czy oni zostawią jakieś info jeśli dojdzie jak mnie nie będzie ??
05-26-2005, 06:17 PM
zapewne zostawia awizo ze jest do odebrania na poczcie

06-03-2005, 01:12 PM
Zeby nie robic nowego tematu napisze tutaj
Zamowilem koszulke priorytetem we wtorek, kiedy mam sie spodziewac listonosza (tzn po ilu dniach Wam doszlo)
I w tranzakcjach mam pusto czy to dobrze ?
aha jeszcze jedno na maila mi nie przyszlo potwierdzenie - zawsze powinno przychodzic ?
Zamowilem koszulke priorytetem we wtorek, kiedy mam sie spodziewac listonosza (tzn po ilu dniach Wam doszlo)
I w tranzakcjach mam pusto czy to dobrze ?
aha jeszcze jedno na maila mi nie przyszlo potwierdzenie - zawsze powinno przychodzic ?
06-03-2005, 01:13 PM
mi zawsze dochodzil priorytet 1 gora 2 dni
dzisiaj tez zamowilam priorytetem, zobaczymy za ile bedzie 
edit, wlasnie sprawdzilam mam, ze wyslano
Musisz dostac potwierdzenie, sprawdz czy nie przyszlo do folderu Spam, tak sie np. na wp.pl robi
i w transakcjach musisz miec "cos" bo inaczej znaczy ze zamowienia nie ma, zreszta to logiczne skoro nie potwierdziles 
dzisiaj tez zamowilam priorytetem, zobaczymy za ile bedzie 
edit, wlasnie sprawdzilam mam, ze wyslano
Musisz dostac potwierdzenie, sprawdz czy nie przyszlo do folderu Spam, tak sie np. na wp.pl robi
i w transakcjach musisz miec "cos" bo inaczej znaczy ze zamowienia nie ma, zreszta to logiczne skoro nie potwierdziles 
06-03-2005, 01:25 PM
heh to wogole cos sie skaszanilo bo w formularz wpisywalem swoje dokladne dane a teraz sprawdzalem ich poprawnosc a tutaj formularz pusty oO na mailu nic nie ma i co mam z tym fantem zrobic zeby dostac koszulke ale sztuk 1 ?
Bo boje sie ze jesli jeszcze raz zamowie to dojda do mnie 2 :/
oO po 5 min sprawdzalem po raz drugi dane i formularz znowu zrobil sie pusty wtf ?! oO
edit- Heh Valhalla thx za checi ;* ale wolalbym zeby wypowiedzialo sie na ten temat wiecej osob moze nie ja jeden mam taki problem ? Wiec plz szczegolnie modkow,admina o wypowiedzenie sie w tej sprawie
edit2- przypomnialo mi sie ze po pewnym czasie jak zamowilem to mi to zniklo z koszyka ale zadnego maila nie dostalem ani nic
Bo boje sie ze jesli jeszcze raz zamowie to dojda do mnie 2 :/oO po 5 min sprawdzalem po raz drugi dane i formularz znowu zrobil sie pusty wtf ?! oO
edit- Heh Valhalla thx za checi ;* ale wolalbym zeby wypowiedzialo sie na ten temat wiecej osob moze nie ja jeden mam taki problem ? Wiec plz szczegolnie modkow,admina o wypowiedzenie sie w tej sprawie

edit2- przypomnialo mi sie ze po pewnym czasie jak zamowilem to mi to zniklo z koszyka ale zadnego maila nie dostalem ani nic
06-03-2005, 01:26 PM
to sobie zaloz nowe konto po prostu? no nie wiem aghr 

06-06-2005, 11:55 AM
paczka zamowiona w piatek doszla w poniedzialek 

06-20-2005, 01:55 PM
ja wuasnie mam pdoobny problem;/ paczka miala do mnie dosjc priorytetem, czekam juz 6 dzien i pisze ze jeszcze nie zostala wyslana! no skandal

07-01-2005, 02:28 PM
cholera zamowilem paczke piorytetowa( Numer przesyłki cp617007287 )(Data wysłania przesyłki 2005-06-28 ) i zwykle dochodzila w 2 dni max. Czekam juz troszke i nic
wyjezdzam do Francji i potem juz nie odbiore...Pisalem do poczty polskiej podajac nr przesylki.... poddali watpliwosci to ze paczka byla wyslana piorytetem i wlasnie wtedy kiedy mi napisali
jak mam to rozumiec? 
wyjezdzam do Francji i potem juz nie odbiore...Pisalem do poczty polskiej podajac nr przesylki.... poddali watpliwosci to ze paczka byla wyslana piorytetem i wlasnie wtedy kiedy mi napisali
jak mam to rozumiec? 
07-01-2005, 02:38 PM
Nie przejmujta się, ja na paczkę z RMS czekałam ze 2 - 3 tygodnie, zanim doszła. I to też był priorytet.
07-01-2005, 03:29 PM
dzieki za pocieszenie
przynajmniej jedna osoba
no ale glupia poczta napisala mi tak a zrobila co innego
dzisiaj (przed chwila)doszla paczka i byl na niej piorytet
debile... no i moge spokojnie jechac z nowymi, niewytartymi cwiekami do zabojadow
przynajmniej jedna osoba
no ale glupia poczta napisala mi tak a zrobila co innego
dzisiaj (przed chwila)doszla paczka i byl na niej piorytet
debile... no i moge spokojnie jechac z nowymi, niewytartymi cwiekami do zabojadow
07-22-2005, 06:48 PM
Mi paczka szła tydzień, bo wiadomo - priorytet!
A tak szczerze mówiąc to mnie już cholera brałą na tą cała 'poczte polską' :?
A tak szczerze mówiąc to mnie już cholera brałą na tą cała 'poczte polską' :?08-14-2005, 07:33 PM
no ja tez czekam juz 8dni na paczke i nic 

Stron: 1 2