Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: BLUZA BARWIONA "PŁONIE BABILON"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
mam skromne pytanko, bo w końcu tego nie można nazwać problemem, a mianowicie pytanie moje jest takie, czy jest ktoś w posiadaniu bluzy barwionej z napisem Płonie Babilon (oto link http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=9900 ) i może mi powiedzieć jakie ta bluza ma kolory, bo choć widze jakie ma, to chodzi mi o to czy są jaskrawe, bo tego bym raczej nie chciala Big Grin więc jeśli ktoś tą bluze ma i będzie na tyle uprzejmy to niech napisze czy to wdzianko ma kolory jaskrawe z przodu czy nie, bo nie chce wyskoczyć w bluzie która wygląda jak neon i nie chciałabym tez pożałować swojego zakupu w końcu to (prawie) 60 zł Big Grin z góru dziękuje za informacje Smile
Właśnie, mnie też teraz barwione koszulki zainteresowały, ale ważne jakiej one są jakości. Na screenach prezentują się dobrze.
koszulki wygladają świetnie tylko "troche" jak na mnie to rozmiary są za dużeBig Grina nigdy nie umiem trafić w ten czas kiedy są razmiary małe, a wracając do tej bluzy to pewnie jakość jest dobra bo to w koncu 60 zł kosztujeBig Grin a mam nadzieje, że warto będzie wydać, tylko ze zamówie dopiero wtedy jak się czegoś dowiem o kolorachBig Grin
Nie kupowałam takiej koszulki i nie zamierzam, lecz widziałam wiele razy identyczną w realnym sklepie, sadze ze pochodza z tego samego zrodla...Czerwien jak najbardziej oczojebna, zielen ''wyplukana'' schodzi na drugi plan, i calkowicie czarna czern Laughing