Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Koszule w kratę
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Ja chcę jakąś oldschoolową koszulę w kratę !!!!
Ooo tak... kocham koszule w krate... Laughing
arhangel napisał(a):Ja chcę jakąś oldschoolową koszulę w kratę !!!!
idz na bazar
Albo do lumpexu.
kup moją Tongue gdzies tam mam w szafie chyba.
Moją przy okazji też możesz kupić. Eh...błędy młodości ;P
A ja w swojej właśnie siedzę i jest mi z tym dobrze Tongue
mind.in.a.box napisał(a):Moją przy okazji też możesz kupić. Eh...błędy młodości ;P
zaraz tam błędy Wink w czymś po domu chodzic trzeba bo nie wyobrazam sobie siedziec przed kompem w skorzanych spodniach i jakiejs goff koszuli ;]
Flanele w krate sa najlepsze moj nie odłaczny element stroju ;]
Aeroth napisał(a):
mind.in.a.box napisał(a):Moją przy okazji też możesz kupić. Eh...błędy młodości ;P
zaraz tam błędy Wink w czymś po domu chodzic trzeba bo nie wyobrazam sobie siedziec przed kompem w skorzanych spodniach i jakiejs goff koszuli ;]

E, to nie jesteś tru, wstydź się Smile Ja tam po domu w dresie łażę i dlatego właśnie nie lubię niezapowiedzianych wizyt ;P
ja raz po domu w glanach w krotkich spodniach i bundeswerce Tongue chodziłem, Big Grin to sie nazywa byc tru ;] szkoda ze jajogniotów nie mam ;]
Axel napisał(a):ja raz po domu w glanach w krotkich spodniach i bundeswerce Tongue chodziłem, Big Grin to sie nazywa byc tru ;] szkoda ze jajogniotów nie mam ;]
Ja mam kilka, w tym jedne bardzo krótkie. Rolleyes Wtedy dopiero jestem trÓ Big Grin Zwłaszcza, że na górze flanela+koszulka Kata i pieszchochy na rękach Tongue
łał zaprawde jestes tró ;] miszczu Tongue najlepsze sa skorzane czarne jajognioty i glany _ czarna koszulka i ramoneska, na plazy w 30 stopniowy upał Big Grin wtedy jest sie trÓ
thia! koszule w krate rlz!
tylko prosze - damskie!!!
do połowy października będa koszule w krate - flanela oczywiście!!! 8)
Stron: 1 2 3