Mam takie pytanie. Czemu prawie wszystkie bluzy musza miec kaptur. I jeszcze jedno, czemu WSZYSTKIE bluzy są bez ściągaczy ?? Czasem to wyglada jak "kieca".
ja juz raz kupiłepm bluze ze sciągaczami - juz więcej tego nie zrobie. Po praniu sciągacz sie rozciągnął i wygląda to teraz bardziej chujowo niz by go w ogole nie było. Najlepsze są longslave trzymająfason i kolor, a te wszystkie bluzy dresowe po pewnym czasie wyglądają fatalnie
Longsleeve'y same w sobie są zjebane (posiadam 5 sztuk). Dopiero jak się na nie t-shirta naciągnie to wyglądają dobrze. Najlepiej brać tylko te z kolorowymi rękawami, nie patrzeć na nadruk na klacie.
tez posiadam bluzę szkoda ,że te kaptury są trójkatne ( jak krasnoludek) a nie normalne
Krucjata przeciw kiecom !!!!
Ja chce ściagacze

A czemu do cholery prawie wszystkie bluzy są od rozmiaru L? ONE SĄ ZA DUŻE!!!!!!!!!!!!!!!

widac niezly byk z ciebie
nie nabijaj sie z biedaka

(;
Może nie tyle za duże. Ale sam kupiłem tu L-ke Slayera i jest teraz już totalna kieca i w dodatku szybko toto płowieje
Bo do was to chbya nigdy nie dotrze ze te wszystkie bluzy sa gownianej jakosci, do noszenia moze jedynie po domu i do garazu
a jak myślicie: mój rozmiar to raczej M to czy jak zamówię S to jakoś się może rozciągnie?
Cytat:do noszenia moze jedynie po domu i do garazu
Taaa, dobrze by było, i tam ledwie sie nadają