Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Bundeswerka ..
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
[Obrazek: 4974.jpg]
Czy to są bundeswerki damskie ?? Muszę przyznać że pierwszy raz o czyms takim słysze, ale pytam bo może akurat Big Grin Big Grin

I jeszcze jedno pytanie:
Czy rozmiary bundeswerki są takie jak w przypadku np. bluz ?? Czy mają jakąś inną rozmiarówkę ??
no np. bluza "L" będzie taka sama (albo przynajmniej podobnych rozmiarów) jak bundeswerka "L" ??
Bundeswerki pasują na mężczyzn jak i na kobiety Wink
Co do rozmiaru - mam 184cm wzrostu i zamówiłem L ;] I pasuje w sam raz Tongue
184 i rozmiar "L" ????!!!!! Question
Ja mam 172 to może lepiej będzie psaowała M Big Grin
Gość napisał(a):184 i rozmiar "L" ????!!!!! Question
Ja mam 172 to może lepiej będzie psaowała M Big Grin
Chyba tak, ale nie jestem pewien Wink
Ogólnie to chyba jest większa niż litera przewiduje, ale ok :]
Miłbym taką prośbę :
Napisałbyś jej rozmiary ?? Długość, szerokość, dl. rękawów. proszeee Smile
bundeswerki to fragmenty mundurow Bundeswery(wojsko niemieckie) wiec kazdy numer jest wiekszy bo tam duze chlopy sa ...
jak chcesz bundeske z wcieciem w tali to teraz pelno wyszlo takich pseudo bundesek ...
Emma napisał(a):jak chcesz bundeske z wcieciem w tali to teraz pelno wyszlo takich pseudo bundesek ...

No tak, byłem ostanio z kumpelą w sklepie z ciuchami, takim burżujskim Big Grin I widziałem takie wypasione bundeswerki, ale one po 150 zeta szły :?
taak... i żeby miała wcięcie w talii, bufiaste rękawy i żeby odsłaniała plecy :? wrr... ja tam jestem szczęśliwym posiadaczem najzwyklejszej bundeswerki bez żadnych dodatkowych bajerów i bardzo mi z tym dobrze. Tylko niektórym nie pasi niemiecka flaga, ale to już ich problem.
Ja tam ze swojej odprułam tą niemiecką flagę ;]
zapomniałam dodać że porządna bundeswera powinna też posiadać halogen na plecach (o ile je ma), żeby piechur był widoczny na drodze. A żeńskiej części użytkowników powinna jeszcze odsłaniać nogi (bo u męskiej by to trochę głupio wyglądało Tongue )
i powinna być różowa z brokatowym napisem GIRL na plecach.
Aeroth napisał(a):i powinna być różowa z brokatowym napisem GIRL na plecach.

Czytając te wszystkie posty doszłam do wniosku , że muszę mieć taką bundeswerkę.....

A ten napis na plecach to juz mnie ostatecznie przekonał
Gość napisał(a):Miłbym taką prośbę :
Napisałbyś jej rozmiary ?? Długość, szerokość, dl. rękawów. proszeee Smile
Szerokosc: 55
Długość: 72
Dł. rękawów: 62

Tylko, że ja nie kupowałem w RMS, ale pewnie rozmiary podobne Wink
Dzięki,
Ale teraz to już nie wiem w ogole Confusedhock:
sprawdzałem z wymiarami bluzy "L" to ma nawet podobne, także chyba rozmiary nie sa większe Question

Ja mam 172 cm, jaki rozmiar mi doradzicie ??

Got: a dł. rękawów mierzyłeś od pachy czy od góry ??
Gość napisał(a):Got: a dł. rękawów mierzyłeś od pachy czy od góry ??
Od góry
Stron: 1 2