Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: pieśni i hymny rycerskie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
thx wszystkim za odpowiedzi - gramy przy dzielach Kelthuza z projektu Warraha - robia klimat Smile
Puśćcie sobie Gregorian, jak chcecie mieć klimat Big Grin
Jagiello sluchal Unholy Warcry- Rhaposdego? Fajnie, ale to nie taka bitwa byla Sad a tak poza tym to polecam The Casualties-On the front line Big GrinBig GrinBig Grin szczegolnie utwor "Unknown Soldier" znany tez jako "Marching Joe" no i intro.
co do Elend... ściągnęłam to. Mam nadzieję, że nie ma więcej zespołów o tej nazwie. Bo to co mam jest dość mocno schizowe. Ma jakby akcenty takie dawne...ale poza tym to jakby lekko DCD zalatuje...no i ta orkiestra symfoniczna zanadto 'medievalna' nie jest Big Grin
Na forum Wikingów halla jest chyba nagranie Sigurda. Poszperasz, znajdziesz, ucieszysz się.Smile
z ciekawości szukam Mortiis'a Smile zobacze co to jest warte Smile
albo mi sie cos jebło... albo ktos mnie wychujał heh... ten Mortiis brzmi jak jakas metalowa techniawa... mam album The Grudge... moze wam to cos mowi heh...
the grudge jest swietne.wara od tego!
Dance Of Death napisał(a):albo mi sie cos jebło... albo ktos mnie wychujał heh... ten Mortiis brzmi jak jakas metalowa techniawa... mam album The Grudge... moze wam to cos mowi heh...
TECHNIAWA Big Grin [Obrazek: banandiabel5zj.gif]
Hethell napisał(a):the grudge jest swietne.wara od tego!

ejj no ja przepraszam bardzo ale ja rzadam wyjasnien... jezeli to sa piesni rycerskie (pod wg akustycznym) to ja jestem DJ Kichote... Laughing
Bo Demon wymieniajac swego czasu Mortiis'a w tym temacie, zartowal.. Chyba nie zalapales.. Wink
Dżemik napisał(a):Bo Demon wymieniajac swego czasu Mortiis'a w tym temacie, zartowal.. Chyba nie zalapales.. Wink

czyli ktos mnie wychujał heh Smile a ja sie meczyłem i sciągałem to badziejstwo jakis tydzien Big Grin
polecam jedną piosenkę,w sytuacji gdy perfignie możesz wsadzić swoich graczy do więzienia "dom wschodzącego słońca" kult
sprawdzoneSmile pg robią dziwnąminę i cóż zdają sobie sprawę z tego co ich czeka
a moim zdaniem manowar najlepszy
Stron: 1 2