Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Pranie koszulek.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Zakupiłem koszulkę Rhapsody Power of the Dragonflame firmy Promo Stars. Podoba mi się i mam mały problem. Jak należy ją dobrze prać? Czy można w pralce czy tylko ręcznie? Bardzo nie chcę żeby się zniszczyła a boję się ryzykować. Proszę o wypowiedzi!
Z tego co wiem, to tylko ręcznie, wtedy mniej sie nadruk niszczy.
odysion napisał(a):Zakupiłem koszulkę Rhapsody Power of the Dragonflame firmy Promo Stars. Podoba mi się i mam mały problem. Jak należy ją dobrze prać? Czy można w pralce czy tylko ręcznie? Bardzo nie chcę żeby się zniszczyła a boję się ryzykować. Proszę o wypowiedzi!
W pralce automatycznej przy temperaturze 95 stopni Celsjusza.Włącz koniecznie opcje"pranie wstępne","pranie zasadnicze", "płukanie","wirowanie"
R_amze_S napisał(a):
odysion napisał(a):Zakupiłem koszulkę Rhapsody Power of the Dragonflame firmy Promo Stars. Podoba mi się i mam mały problem. Jak należy ją dobrze prać? Czy można w pralce czy tylko ręcznie? Bardzo nie chcę żeby się zniszczyła a boję się ryzykować. Proszę o wypowiedzi!
W pralce automatycznej przy temperaturze 95 stopni Celsjusza.Włącz koniecznie opcje"pranie wstępne","pranie zasadnicze", "płukanie","wirowanie"
No,Ramzes ma racje,ja tak zawsze piore i są w idealnym stanie,wygladają ja knowe,nadruk git i nie są wyblakłe Wink
Piorę w ten sposób moje koszulki od dawna, jedną mam już 2 lata i jest jak nowiutka Smile
Pozerzy, trv metal warrios sluchajacy takich orajacych zespolow jak Rhapsody czy Manowar nigdy ich nie piora! Po kilku miesiacach idealnie przyjegaja do ciala, podkreslajac klate. Ew. sie krusza i same odpadaja. HAIL AND KILL!
Zadarłeś z fanami samowara.
Masz przejebane
wrzucasz jako normalne pranie i koszulka jak nowa.... Big Grin
R_amze_S napisał(a):Zadarłeś z fanami samowara.
Masz przejebane

*wydobywa Miecz Prasterago Debu*

NA POTEGE POSEPNEGO CZEREPU, MOCY PRZYBYWAJ!

Teraz zaden Rhapowarrior nie jestem mnie straszny.
Szyszak napisał(a):Teraz zaden Rhapowarrior nie jestem mnie straszny.

O w mordę, gdzie cię uczyli polskiego??
SuicideKaiten napisał(a):
Szyszak napisał(a):Teraz zaden Rhapowarrior nie jestem mnie straszny.

O w mordę, gdzie cię uczyli polskiego??

Na zlocie fanów manowar? Laughing sorry Smile
Ale w tych topicach zawsze leca trve dowcipy Wink
bo to jest trve forum Big Grin
Tomash napisał(a):Na zlocie fanów manowar? Laughing sorry Smile
Masz coś do zlotów fanów Manowar? :>
Scully napisał(a):
Tomash napisał(a):Na zlocie fanów manowar? Laughing sorry Smile
Masz coś do zlotów fanów Manowar? :>

Byłem na dwóch(przypadkiemTongue ), nie było ani jednej setnej mocy która była na zlocie fanów AC/DC Big Grin
Stron: 1 2