02-25-2005, 05:39 PM
02-25-2005, 06:06 PM
Moim zdaniem jesli ktos chce sobie zrobic dredy musi najpierw conieco o nich wiedziec. Wazne jest to ze taka fryzura niesamowicie niszczy wlosy oraz cholernie trudno dba sie o zachowanie ich czytstosci. Ale dla chcacego nic trudnego.
Ja, podobnie jak kilka osob, ktore sie tu wypowiedzialy, chcialbym sobie zrobic dredy. Problemem jest ty;ko to, ze nigdy tak bardzo nie zapuscilem wloskow oraz nie wiem czy beda mi dredy pasowaly.
A u innych ( szczegolnie u dziewczyn ) podobaja mi sie strasznie 'sznurowki'. Ale i tak najlepszy styl jesli chodzi o wlosy ( i nie tylko ) ma moja kumpela - wszelkie dredy i inne style uczesania wymiekaja
Ja, podobnie jak kilka osob, ktore sie tu wypowiedzialy, chcialbym sobie zrobic dredy. Problemem jest ty;ko to, ze nigdy tak bardzo nie zapuscilem wloskow oraz nie wiem czy beda mi dredy pasowaly.
A u innych ( szczegolnie u dziewczyn ) podobaja mi sie strasznie 'sznurowki'. Ale i tak najlepszy styl jesli chodzi o wlosy ( i nie tylko ) ma moja kumpela - wszelkie dredy i inne style uczesania wymiekaja

02-25-2005, 06:13 PM
Kamael napisał(a):Takie krótsze też nieźle wyglądają.
Nie, nie fajnie porządne dredy wyglądają ładnie kiedy osiagna dlugośc za ramiona.Wtedy zaczyna to jakos wyglądać
02-25-2005, 06:54 PM
Slayerd napisał(a):Dżemik napisał(a):niektorym takie wloski pasuja.. mi nie.. i w zyciu bym sie nie zgodzil na takie eksperymenta..Stary znajomy co nie?
ladnie wyglada w nich za to Max Cavalera oraz ten pan:
http://www.inflames.com/band/members/anders/picture.jpg
No ba! Anders rzadzi
Moze mi ktos wytlumaczyc co to sa te 'sznurowki'? To takie niby dredy popularne wsrod czarnych? Takie jakie nosi teraz Rio Ferdinand z Man Utd? Moze ktos ma fotki siakies?
02-25-2005, 08:25 PM
Ja kiedyś nawet rozwazałam zrobienie dreadow, ale jednak boje sie że zniszcze dłuuugo już zapuszane i włosy, więc raczej nie... ale u niektórych bardzo ciekawie wyglądają i jest to dość orginalna fryzurka.
02-25-2005, 08:27 PM
pedalstwo
02-25-2005, 08:41 PM
KelThuz napisał(a):pedalstwotyle ze gdyby jakakolwiek gwiazdka <tuwstawmuzykejakiejsłuchasz> zrobila sobie true dready to już "Dready ist Krieg" ? :>
Mi sie nie podobają bo są brzydkie zwyczajnie.
02-25-2005, 08:49 PM
strasznie mi sie dredziki podobają. nawet zaczęłam do nich zapuszczać włosy. poczekam jeszcze z pół roku i poprosze kuzynke fryzjerke, a właściwie dam jej tę przyjemność zrobienia mi dreadów. hihihihi
02-25-2005, 09:37 PM
nigdy mi sie nie podobaly.szkoda wlosow, trodno sie je myje i jeszcze wlosy sa takie sztywne, twarde i szorstkie. raj jak ktos nie lubi sie czesac
02-25-2005, 09:59 PM
Dżemik sznurowki to takie bardzo cienkie dredy najczesciej nei zakonczone na koncu .. jak znajde to wkleje
02-25-2005, 10:05 PM
Dredy,czemu nie.Jak jeszcze troche urosną mi włosy to może sobie zrobie.Mam nadzieje że bedzie mi do twarzy...:]
02-25-2005, 11:26 PM
fajny shit...jak miałbym sobie włosy zniszczyć zeby potem prawie na łyso ciąć to mnie serce boli..
02-25-2005, 11:28 PM
Na Kasi Nosowskiej kiedyś fajnie wyglądały ...
02-26-2005, 01:18 AM
Ja lubie, kiedyś nawet sobie skręciłęm 2 dredy na przodzie
było cool, ale nigdy nie miałem całęj fryzury w dredach, może kiedyś jak będe się golił na łysko to przed zrobię dredy żeby sobie zobaczyć jak to jest być regge 
było cool, ale nigdy nie miałem całęj fryzury w dredach, może kiedyś jak będe się golił na łysko to przed zrobię dredy żeby sobie zobaczyć jak to jest być regge 
Anonymous
02-26-2005, 08:30 AM
dredy - nigdy:
1)niszczą włosy
2)długo schną
3)wygląda się w nich jak....
ogólnie szkoda włosów na takie gówno
1)niszczą włosy
2)długo schną
3)wygląda się w nich jak....
ogólnie szkoda włosów na takie gówno