Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Problem z butami etc
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Anonymous

Hael!
Mam duży problem. Chcę kupić u was glany KKM (te z chromowanym pancerzem), ale nie wiem czy będą na mnie pasować (rozmiar glana:45, rozmiar trampka:48). Jakby co, to można je zwrócić? Jak je zwrócić, jeśli kupuję z płatnością przy odbiorze? Prosze o szybką i wyczerpującą odpowiedźWink.
nie mozesz sobie zmierzyc stopy? sa przeciez wymiary w cm...

Anonymous

I tu leży wampir pogrzebany. Rozmiary w cm niestety nie są podane w informacji o produkcie. A jeśli Ci chodzi o długość mojej stopy to jest to około 30 cm.
Na samym dole stronki jest kilka linków, między innymi "Rozmiary" i tak masz odpowiednio podane w tabelce rozmiary europejskie, angielskie i długość stopy w centymetrach.

Anonymous

Aha. Dzięki! A kiedy bedzie nowa dostawa? tzn skończył się już rozmiar 45.
Prawdopodobni bedzie dostawa ... ale to bys musial do dklepu zadzwonic. Jakbys kupil i nie pasowalyby to odeslac mozesz ( wymiana lub zwrot kaski ).
dzizus ... a ja mam glany 47 Big Grin ... nie wyobrazam sobie kupowania buciorów przez neta Tongue
nie ma żadnego problemu z wymiana glanów na inny rozmiar lub w ogóle inny model!

Ja myślałem ,że przeciez to jest chyba do cholery oczywiste Tongue