06-24-2005, 02:23 PM
Cytat:Ludzie czerpiacy z tego przyjemnosc to przewaznie zwykle smiecie, odrzuty spoleczenstwa i majac tego swiadomosc wyladowuja swoja zlosc na zwierzetach.. Totalne dno i tyle
Zgadzam sie akurat w tym przypadku.
Cytat:Ludzie czerpiacy z tego przyjemnosc to przewaznie zwykle smiecie, odrzuty spoleczenstwa i majac tego swiadomosc wyladowuja swoja zlosc na zwierzetach.. Totalne dno i tyle
i tyle...a potem?...osądzi ich Bóg Mój i WaszCytat:Nie mam pojecia, czemu kara za zabicie zwierzaka ma byc nizsza od zabicia drugiego czlowieka, skoro w swiecie biologi takze kwalifikujemy sie do "zwierzat"..
Cytat:Dzialaja bardzo skutecznie i wedlug mnie taka "policja", lub bardziej organizacja uprawniona do aresztowania, przeszukiwania gospodarstw itp. powinna istniec w kazdym kraju..
Cytat:Na drodze stoi oczywisice jakze znany problem pieniedzy, im biedniejszy kraj tym trudniej zalozyc taka organizacje..

Moja kotka sama jest przez głupote zastawionych sideł(nielegalnie) uległa wypadkowi ... ciesze się iż była grubiutka i przezyła 14 dni bez jedzenia a mój brat i tata znależli ją przypadkiem była wygłodzona bez tylniej nużki ... A w nodze było już ok 10mm gangreny
jak o tym pomysle to tyl bardziej mam ochote zabić i to własnego sąsiada ....
Gdzie jest sprawiedliwość ... jemu sie nic nie stało prócz tego ze przez 2 tygodnie cała noja ulica nieodzywałą sie do niego ale już o tym zapomnieli. Taka jest psychika ludzi zapomnieć ... ale kot nie jest w 100% sprawny

Cytat:W koncu w kazdej chwili moga przeszukac nam dom lub aresztowac..
Cytat:Natomiast taka organizacja zajmuje sie tylko i wylacznie prawami zwierzat..
Cytat:To chyba oczywiste ze taka organizacja takze musi posiadac zezwolenie na przeszukanie, ktore wydawane jest po otrzymaniu doniesien np. sasiadow o niepokojacych odglosach w czyims mieszkaniu..
Cytat:Dla niektorych jest to rownie wazna sprawa co inne..