02-02-2005, 03:54 PM
Anonymous
02-08-2005, 02:45 PM
ja go kupiłam! szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś lepszego
bardzo ciężko się rozsmarowuje, a ponadto jakoś dziwnie się na twarzy roluje. Ma za to dość miły zapach (wiem żadne pocieszenie...)
bardzo ciężko się rozsmarowuje, a ponadto jakoś dziwnie się na twarzy roluje. Ma za to dość miły zapach (wiem żadne pocieszenie...)02-08-2005, 03:34 PM
hrabina napisał(a):ja go kupiłam! szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś lepszegoA jaka masz cerę? Bo ja jestem biała jak ściana i moge uzywac tylko takich jasnych pudrow i podkładow. Chcialam tylko sie upewnic czy podklad ladnie zlewa sie ze skóra, czy nie zostaja smugi.bardzo ciężko się rozsmarowuje, a ponadto jakoś dziwnie się na twarzy roluje. Ma za to dość miły zapach (wiem żadne pocieszenie...)
Anonymous
02-09-2005, 11:45 AM
Na codzień używam tylko najjaśniejszych pudrów, ale po tym naprawdę zostają smugi , w dodatku się roluje
za to z czystym sumieniem mogę polecić ten drugi - w kamieniu, jest perfekcyjny!
za to z czystym sumieniem mogę polecić ten drugi - w kamieniu, jest perfekcyjny!02-09-2005, 03:16 PM
a z jakiej firmy polecasz najjasniejszy puder/podklad?
bo tak bialy na codzien nie bardzo..
bo tak bialy na codzien nie bardzo..
02-09-2005, 05:07 PM
Moja babcia mowila, ze kiedys sprzedawano tylko bialy puder(sama kupowala!
). Innego odcienia skory nie akceptowano. Szkoda, ze teraz tak nie ma 
). Innego odcienia skory nie akceptowano. Szkoda, ze teraz tak nie ma 
02-09-2005, 05:53 PM
Ja kupiłam i jestem zadowolona.Nalezy nakładac stopniowo niewielkie ilości
02-09-2005, 06:40 PM
JAGNA napisał(a):Ja kupiłam i jestem zadowolona.Nalezy nakładac stopniowo niewielkie ilościTo rowniez kwestia dobrego demakijazu. Od tego tez duzo zalezy.

02-09-2005, 06:48 PM
Cytat:Moja babcia mowila, ze kiedys sprzedawano tylko bialy puder(sama kupowala! ). Innego odcienia skory nie akceptowano. Szkoda, ze teraz tak nie ma
dokladnie.wlasnie mi sie skonczyl puder i teraz szukam jakiegos jasniutkiego. podkladu niedlugo tez bede musiala.
moze ktos sie pochwali z jakiej ma firmy i numer odcienia?bo na codzien ten bialy to tak nie bardzo.
02-09-2005, 10:57 PM
Het: no. smaczny ten twój puder. 

02-09-2005, 11:01 PM
dam ci do wylizania resztki z pudelka jakbys chcial 

02-09-2005, 11:06 PM
Hethell napisał(a):dam ci do wylizania resztki z pudelka jakbys chcialhehe przynajmniej nie bedziesz potem mówiła, że ci puder zlizuje
ten puder ma napewno jeden plus: nie zamarza.
DD
z gory dzieki