Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Podkład
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Anonymous

czy ktos moze kupił ten podklad bialy z rock metal shopu? jesli tak to jaki jest? dobry zly,wart kupienia?
Smile z gory dzieki

Anonymous

ja go kupiłam! szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś lepszego Crying or Very Sad bardzo ciężko się rozsmarowuje, a ponadto jakoś dziwnie się na twarzy roluje. Ma za to dość miły zapach (wiem żadne pocieszenie...)
hrabina napisał(a):ja go kupiłam! szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś lepszego Crying or Very Sad bardzo ciężko się rozsmarowuje, a ponadto jakoś dziwnie się na twarzy roluje. Ma za to dość miły zapach (wiem żadne pocieszenie...)
A jaka masz cerę? Bo ja jestem biała jak ściana i moge uzywac tylko takich jasnych pudrow i podkładow. Chcialam tylko sie upewnic czy podklad ladnie zlewa sie ze skóra, czy nie zostaja smugi.

Anonymous

Na codzień używam tylko najjaśniejszych pudrów, ale po tym naprawdę zostają smugi , w dodatku się roluje Sad za to z czystym sumieniem mogę polecić ten drugi - w kamieniu, jest perfekcyjny!
a z jakiej firmy polecasz najjasniejszy puder/podklad?
bo tak bialy na codzien nie bardzo..
Moja babcia mowila, ze kiedys sprzedawano tylko bialy puder(sama kupowala! Big Grin ). Innego odcienia skory nie akceptowano. Szkoda, ze teraz tak nie ma Crying or Very Sad
Ja kupiłam i jestem zadowolona.Nalezy nakładac stopniowo niewielkie ilości
JAGNA napisał(a):Ja kupiłam i jestem zadowolona.Nalezy nakładac stopniowo niewielkie ilości
To rowniez kwestia dobrego demakijazu. Od tego tez duzo zalezy. Big Grin
Cytat:Moja babcia mowila, ze kiedys sprzedawano tylko bialy puder(sama kupowala! ). Innego odcienia skory nie akceptowano. Szkoda, ze teraz tak nie ma

dokladnie.wlasnie mi sie skonczyl puder i teraz szukam jakiegos jasniutkiego. podkladu niedlugo tez bede musiala. Big Grin moze ktos sie pochwali z jakiej ma firmy i numer odcienia?
bo na codzien ten bialy to tak nie bardzo.
Het: no. smaczny ten twój puder. Big Grin
dam ci do wylizania resztki z pudelka jakbys chcial Big Grin
Hethell napisał(a):dam ci do wylizania resztki z pudelka jakbys chcial Big Grin
hehe przynajmniej nie bedziesz potem mówiła, że ci puder zlizuje Big Grin
ten puder ma napewno jeden plus: nie zamarza. Big GrinDD