Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Pytanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam mam takie pytanie chciałbym zamówić prezen dla kogoś żeby pocztą przyszedł na adres tej osoby i czy jest mozliwość zamówienia jakiejś ładniej kartki żeby była w paczce w komplecie z życzeniami ?

Tylko żeby paczka przyszła odrazu na adres dla kogo ma być a nie do mnie czyli zamawiającego. czy jest taka możliwość ??
Pieniodze wysylasz wczesniej przelewem, i podajesz adres tej osoby.
A gdzie mam podać adres tej osoby w zamówieniu w opisie czy coś w tym stylu.

I czy jest możliwość załączenia kartki z życzeniami albo chociarz od kogo to ?

Też mam napisac w opisie i czy coś sie za to dopłaca ?
hmm w rms'ie kupowalem tylko raz i wybralem zapłate za pobraniem wiec nie wiem napewno.Najlepiej skontaktoj sie z administratorem sklepu przez mail.

P.S z ta kartka moze nie wypalic:d
Zamów na siebie i wyślij pocztą Confusedhock:
za długo będzie trwało to i tak będzie spuniony prezent nie ma być bardzo spuźniony. A pozatym czy to problem przy pakowaniu wydrukować jakąś kartke z życzeniami napisać od kogo i zawsze ładniej wygląda Smile

Proszę o szybką odpowiedź
w takich sytuacjach poprstu dzwon do sklepu. Ludzie czy wy poza netem nie widzicie innego sposobu na rozwiązywaniu problemu ?!? dzwonisz gadasz minute i wszystko wiesz...
piotrswiech napisał(a):za długo będzie trwało to i tak będzie spuniony prezent nie ma być bardzo spuźniony. A pozatym czy to problem przy pakowaniu wydrukować jakąś kartke z życzeniami napisać od kogo i zawsze ładniej wygląda Smile

Proszę o szybką odpowiedź
Wiesz, z naszego punktu widzenia to żaden problem, ale dla pracowników sklepu robienie, za darmo, czegoś extra to strata czasu. Tak przypuszczam Smile
No looz, ale kto powiedział że to ja chce za darmo, zapytałem się czy jest wogule możliwe i czy płatne jak tak to ile...

Czepiacie się wszystkiego dzisiaj Smile

Pozdro, zadzwonie sobie jutro. Bo na tym forum to słabo z odpowiedzia coś o dzisiejszej puźniej porze ...