Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: KOSZULA PIRACKA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
http://koszulki.win.pl/go/_info/?id=4977...f364fc472e

Chciałbym takową sobie kupić. Niestety nie wiem nic na temat jej jakości, szycia, materiałów. Może ktoś z Was takową zakupił? Może ktoś da mi jakieś szersze info? Dzięki.
Moj kumpel taka ma. Jakosc jest dobra, nie pruje sie, ani nitki nie wylaza. Material jest z dodatkiem czegos sztucznego wiec jak zwykla koszula bawelniana nie wyglada.Dosc ciekawa . Na castle party na przyklad taka moze byc Big Grin albo na codzien jak ktos lubi gotyk Big Grin
Ja nienawidzę gotyk ale ta kosztula mi się podoba (;
Mi sie gotyk podoba Surprised szczegolnie kobiece ciuchy sa ladne
Właśnie. Kobiety czasami wyglądają bardzo dobrze. Rzadziej można to powiedzieć o facetach. Denerwuje mnie istota gotyku. Kłóci się z moim poglądem na zycie (;
z gotyku to lubie ciuchy bardziej od muzyki bo slucham tylko 2 zespoly co mozna uznac za gotyckie : Lacrimosa i XIII Stoleti. Muzycznie wole BM ale ciagle paradowanie w skorzanych spodniach, cwiekach i bawelnianych koszulkach jest dosc nudne Laughing wiec sie inspiruje czyms innym by bylo ladnie i kobieco Laughing Laughing Laughing
ja mam taką czarną. Świetna latem i wiosną, jestem zadowolony.