Ekhem.. Mi tu brakuje koszulek..

Systema, takich podkreslajacych kobiece ksztalty off corse
http://www.koszulki.win.pl/go/_info/?id=204 z takim nadrukiem jak na tej

Aaa oczywiscie S

Z gory thx jesli ktoss zechce wprowadzic to w zycie.
może nie Systema ale z tym podkreślaniem kształtów to się zgadzam

najpierw wypadalo by miec takie ksztalty
Ambivalent napisał(a):najpierw wypadalo by miec takie ksztalty
a skąd ta pewnosc ze Amy ich nie ma :>

Dance Of Death napisał(a):Ambivalent napisał(a):najpierw wypadalo by miec takie ksztalty
jakby miala to nie potrzebowala by tego podkreslac
Ambivalent napisał(a):Dance Of Death napisał(a):Ambivalent napisał(a):najpierw wypadalo by miec takie ksztalty
(ja sie wypowiadam do celowej osoby) mysle ze podkreslenie kształów poprzez odpowiednią bluzke znaczy tyle co ich hmmm "zaprezentowanie" ich

a jak ktos nie ma tych kształtów to i bluzka nie pomoze tylko sylikon i chirurg plastyczny heh
Ambivalent napisał(a):Dance Of Death napisał(a):Ambivalent napisał(a):najpierw wypadalo by miec takie ksztalty
nie obrażając nikogo powiem że na dziewczynie "przy kości" nawet takie bluzki nie pomogą. Wiem bo mam taką koleżankę i to nie wygląda dobrze.
Dance Of Death napisał(a):Ambivalent napisał(a):Dance Of Death napisał(a):Ambivalent napisał(a):najpierw wypadalo by miec takie ksztalty
(ja sie wypowiadam do celowej osoby) mysle ze podkreslenie kształów poprzez odpowiednią bluzke znaczy tyle co ich hmmm "zaprezentowanie" ich 
a jak ktos nie ma tych kształtów to i bluzka nie pomoze tylko sylikon i chirurg plastyczny heh
Jesli kobieta ma wszystko na miejscu to cokolwiek ubierze da dobry efekt.
a teraz EOT
Najlepiej jak NIC nie ubierze
też prawda, nie patrzy sie na wygląd ale na wnętrze. Ale ja zdecydowanie lepiej się czuję w takich ciuchach. Nie robię tego dla nikogo tylko i wyłącznie dla siebie.
Cytat:Najlepiej jak NIC nie ubierze

nooo dobraaaaa
ale i tak wiem swoje, że typowy chłopak najpierw patrzy na figurę a potem na to jaka jest