02-08-2008, 12:20 AM
Axel napisał(a):będziesz mi zwracał koszty biletów do Namysłowa.hahaha, dawajcie zrobimy ustawke na sztywno
kto chce być ze mną w ekipie?
jak będę sam to sie nie obrażę ani nie wymiękne
Axel napisał(a):będziesz mi zwracał koszty biletów do Namysłowa.hahaha, dawajcie zrobimy ustawke na sztywno
Książę napisał(a):Axel napisał(a):będziesz mi zwracał koszty biletów do Namysłowa.hahaha, dawajcie zrobimy ustawke na sztywno
Cytat:wyruchana suka tuli sie do ciebie aż miło i nie groź mi wiecej bo przepuklina mnie boliNie będę sie za nadto wysilał. Jak wyruchana suka to będzie sie tulić twoja stara kiedy do Namysłowa wpadnę.
Necro Desecrator napisał(a):post twardziela o 1:20 am w piątek 08 lutego 2008 ADdziękuję mój nadworny kronikarzu, ta chwila przejdzie do historii
Książę napisał(a):Axel napisał(a):będziesz mi zwracał koszty biletów do Namysłowa.hahaha, dawajcie zrobimy ustawke na sztywno
Axel napisał(a):Czemu Necro Ty te jego posty tak podsumowujesz ?
Kamil-Reloaded napisał(a):książe podstawia swoją starą do kolejki - kto pierwszy ten leszpy - kazdy rucha sztywno po 5 min i zmiana.nie kamil, wypierdalaj
Necro Desecrator napisał(a):Nie wiem o co chodziło z ustawkąto sie nie wpierdalaj, hipis
Necro Desecrator napisał(a):Ksiądz chce znowu sie przed kimś swoim karate popisacw sumie w kungfie i w dżudzie jestem lepszy, ale pare wandamów tez moge pierdolnąć
Axel napisał(a):Czemu Necro Ty te jego posty tak podsumowujesz ?
Cytat:wyruchana suka tuli sie do ciebie aż miło i nie groź mi wiecej bo przepuklina mnie boliNie będę sie za nadto wysilał. Jak wyruchana suka to będzie sie tulić twoja stara kiedy do Namysłowa wpadnę.
A i widzisz Kamilku ciebie wszyscy jadą nie bez powodu. Sam narzekałeś na brak regulaminu a nawet tu dyskusje rozpieprzasz swoim kwiczeniem .
I kamilku, wypierdalaj.