Ankieta: Na kogo zag - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
LiD
20.31%
13
20.31%
PO
18.75%
12
18.75%
LiS
0%
0
0%
PiS
1.56%
1
1.56%
PSL
1.56%
1
1.56%
Pierdole Wybory
23.44%
15
23.44%
UPR
26.56%
17
26.56%
Inna partia (jaka?)
7.81%
5
7.81%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wybory 2007

Dla mnie każdy ssie. Na tą chwilę nie ma interesującej mnie opcji politycznej.
Odpowiedz

nikt na pis nie glosuje? ojojoj jaka szkoda Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

RMS'owa sonda zapowiada ciekawy wynik Wink
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):nikt na pis nie glosuje? ojojoj jaka szkoda Laughing

Jak zwykle pisowcy wstydzą się przyznać.
Odpowiedz

mam na studiach jednego fanatyka pisu i go strasznie jada wszyscy, wiec chyba lepiej zyc w ukryciu ;P
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

jak dla mnie to tak naprawde nie ma z czego wybierac ... tyle ze jak 3/4 spoleczenstwa tak twierdzac nie pojdzie glosowac to moze byc jeszce gorzej niz jest teraz trzeba niestety wybrac mniejsze zlo... :?
[Obrazek: lithiumui4.th.jpg]
Odpowiedz

gdzie sie podziali zwolennicy Korwina ? czyżby sie wstydzili wspołpracownika Romana ? Laughing
Odpowiedz

to ogromna szansa dla UPR, praktycznie mamy pewniaków w Sejmie - gdyż w 11 okręgach kandydaci UPR zajmują PIERWSZE MIEJSCA na listach.
Tak więc nie marudzić , tylko głosować na kandydatów UPR na listach Ligi Prawicy (powinni zajmować II lub III miejsce na listach poza tymi 11 okręgami)
Mamy wreszcie okazję wprowadzić do sejmu prawdziwych WOLNOŚCIOWCÓW!!!
UPR nie ma żadnych zobowiązań wobec Ligi, zawarła jeno porozumienie wyborcze, a w parlamencie stworzy oddzielny klub i będzie pracować zgodnie z programem UPRu!

Nie marnujcie głosu na PO! - to łże-liberałowie z kongresu aferałów (były KL-D, była UW), którzy nic nie zmienią na lepsze.
Musi w sejmie być prawdziwa wolnościowa prawica, inaczej oskubią nas PO i LiD do spółki równo!

odwiedzajcie regularnie blog Korwina, stronę www.upr.org.pl i YouTube (mamy wszak własną telewizję UPR TV)!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

co z tego jak i tak wygra PIS Sad a jak wygra pis to ja sie pakuje i wyjeżdżam w chuj Big Grin
Odpowiedz

The Stig napisał(a):co z tego jak i tak wygra PIS Sad a jak wygra pis to ja sie pakuje i wyjeżdżam w chuj

przynajmniej bedzie z tego coś pożytecznego ;P
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):Mamy wreszcie okazję wprowadzić do sejmu prawdziwych WOLNOŚCIOWCÓW!!!
UPR nie ma żadnych zobowiązań wobec Ligi, zawarła jeno porozumienie wyborcze, a w parlamencie stworzy oddzielny klub i będzie pracować zgodnie z programem UPRu!

I co Ci wolnościowcy zrobią? Obniżą co najwyżej o kilka % podatki,bo nie wieże w likwidacje np. dochodowego. MSZ nie zlikwidują,szkolnictwa tym bardziej bo tego nawet w programie nie maja - bon oświatowy to fikcja a nie prywatyzacja,Hoppe też tak twierdzi:>

KelThuz napisał(a):Musi w sejmie być prawdziwa wolnościowa prawica, inaczej oskubią nas PO i LiD do spółki równo!

No,będzie kilku UPRowców.
Odpowiedz

hahahhhaa
Odpowiedz

Głosuję na PO, bo to był mój ulubiony przedmiot w szkole.
Odpowiedz

Załóżmy kurwa partię RMS - Radio Maryja Ssie Big Grin Nasz program już znajduje się w trashowisku Smile
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):I co Ci wolnościowcy zrobią? Obniżą co najwyżej o kilka % podatki,bo nie wieże w likwidacje np. dochodowego.

a co ty sobie wyobrazasz w ogole? albo sie uprawia POLITYKĘ REALNĄ albo się jej nie uprawia i siedzi na kanapie z założonymi rękami.
Obecność UPR w Sejmie to POCZĄTEK LAWINY WOLNORYNKOWEJ, której kulminacja będzie za 8 lat, gdy UPR będzie już dysponował większością, jesli dobrze to zagra.
Na razie pierwszy raz od wielu wielu lat mamy w dyskursie publicznym w ogóle temat WOLNEGO RYNKU, i nawet Giertych, Zawisza muszą wolny rynek akcentować - co natychmiast przesuwa Lige Prawicy bardziej w kierunku liberalnym, niż obecnie Platforma.
Ta ostatnia będzie musiała albo znowu przypomniec sobie czym jest wolny rynek, albo szczeźnie z socjalistami.

Cytat: MSZ nie zlikwidują,szkolnictwa tym bardziej bo tego nawet w programie nie maja - bon oświatowy to fikcja a nie prywatyzacja,Hoppe też tak twierdzi:>

kurwa, ale pierdolisz.
Bon oświatowy to wstęp do prywatyzacji, i UPR będzie o tym ciągle trąbić w Sejmie - co przygotuje grunt pod to w przyszłości.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz