• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

sprzedam CD- Marillion, Death, Genesis, Procol Harum i inne

Sprzedam nastepujace, oczywiscie oryginalne krazki:

GENESIS - Trick of the tail (stan wszystkiego - idealny). Najlepsza chyba ich plyta z Collinsem na wokalu. 25 zł

VANGELIS - Oceanic (stan poligrafii - bdb, plyta ma kilka malych rysek, bez wplywu na odtwarzanie, pudelko ma jedno male pekniecie z tylu). 15 zł

Pokrywam koszty przesylki, walic na PM. Sluze w razie czego zdjeciami i numerami seryjnymiSmile
Odpowiedz

Wziąłbym ten Marillion.
Odpowiedz

ja też...
Odpowiedz

Yogurt napisał(a):ja też...
Byłem pierwszy Surprised
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Byłem pierwszy Surprised

no, niestety...
Odpowiedz

ja też go chciałam Sad no ale już trudno
Odpowiedz

Płyta juz do mnie dotarła.Stan idealny.Tą droga dziękuję więc za płytkę
Big Grin
Kurwa,a moze od Ciebie ,panie Franek machnę tez ten "Symbolic"....
Odpowiedz

Chetnie wezme Procol Harum.
Odpowiedz

Ja bym Death wziol, hmm jak na razie zaklepuje Big Grin dam ci wieczorem odpowiedz na pm.

Ps Ironsów tez bym mogl wziasc, nad Vangelisami po mysle jeszcze.
Odpowiedz

To ciesze sie ze wszystko w porzadku, panie RamzesSmile

No dobra, moze to troche nie fair, ale myslalem, ze nie bedzie wiecej ofert, totez wystawilem na allegro o pare zlotych drozej, ale w kilku przypadkach jest tez taniej. Jak chcecie w takim razie zamawiajcie przez allegro, dajcie cynk, ze to Wy, zakoncze aukcje i dogadamy prywatnie po wczesniejszych cenach.

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4234319

jesli jednak nie uzywacie allegro - PM. aha, no i mimo wszystko wolalbym wplate na konto, bo przesylka za pobraniem mimo wszystko o te dwa piwa wiecej kosztuje i wiecej z tym fatygi jest.
Kubus, Axel - moze w takim razie odbior osobisty, jak bedziecie w Gdyni czasem/przypadkiem ?

Pzdr.
Odpowiedz

Nie no ok, ja korzysta z Allegro. A pozatym zawsze jeden komentarz do przodu. Zaraz zalicytuje Procol Harum, moj nick to hobbitek.
Odpowiedz

Ja tam sie moge do Gdyni targnac nawet do konca tego tygodnia, i tak musze za strunami looknac wiec mi to po drodze.

Ej Franek masz moze cos jeszcze na sprzedaz ? XD
Odpowiedz

no ostatecznie cos by sie jeszcze znalazloSmile

Coldplay - X&Y

Tu musze napisac wiecej, aby wiarygodnosc wzrosla Smile . Bylem tego roku we Lwowie i zakupilem w tamtejszych sklepach (sklep muzyczny w centrum handlowym, zeby nie bylo) plyty. Ukraincy sa swietnie zaopatrzeni (chociaz troche do Empiku im brakuje), ale maja rozne ciekawostki typu remastery Hendrixa (i to bardzo dobre, naprawde), poza tym hrywna ma niska wartosc, a moze po prostu tyle u nich piratow, ze ceny nowych (!) oryginalnych krazkow mieszcza sie do granicy 30 zł. Totez kupilem sobie nowego Coldplaya. Pudelko w stanie kiepskim (oboz wedrowny w Bieszczadach), ale jest hologram (ukrainski ! Big Grin ), plyta tez gra bez zarzutu. Niemniej jest dla mnie nieco podejrzana, bo ma cztery bonusy (moze po prostu dostali jakies bonusy), tez utwory Coldplaya. 20 zł Poligrafia w stanie dobrym (nie bdb, tez wina tego obozu).
Odpowiedz

A po jakiemu napisy?
Odpowiedz

OK, Kamael, nie pisz tutaj "edytuj posty", bo celowo pisze posta pod postem, zeby bylo aktualnieSmile

Death, Procol Harum oraz Ironi sprzedani.

EDIT: wszystko po angielsku, w cyrylicy jedynie ostrzezenie przed kopiowaniem, pozyczaniem itp. na samej plycie i w wkladce z tylu pudelka (spytalem ojca).

EDIT: Poszlo wszystko, mozna temat zamknac. Dziekuje jeszcze raz za wszystkie transakcjeSmile
Odpowiedz