- Liczba postów:
- 25
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
To powiedz mi skąd się ten nick wziął i dlaczego trashowa?
- Liczba postów:
- 35
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
To nie ma nic wspólnego ze śmieciami...
Słucham metalu, no i głownie thrashu, toteż thrash w moim nicku pokazuje, że nie jestem gothem, emo ani czymś podobnym, mimo tego, że jestem na tym forum. A kociara to forma dowcipu. Nie wydaje mi się, że thrash metal jest "kindermetalowym" gatunkiem.
WHAT DO YOU MEAN I AIN'T KIND?
JUST NOT YOUR KIND!
- Liczba postów:
- 25
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
no thrash pewnie nie jest, trash już bardziej. To po pierwsze. Choć muszę przyznać, że w poście napisałaś poprawnie, więc parę punktów od kinderstwa łaskawie ci odejmuję.
Ciekawe, że w takim razie wieszasz największe psy na jednej z kapel która ten gatunek pomagała rozkręcić - to po drugie.
Po trzecie, między gotami a emo jest kolosalna różnica.
- Liczba postów:
- 1,390
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
1
ten ostatni pocisk już jakby jebany na siłę. laska i tak jest ogarnięta jak na swój wiek. może zajmiemy się twoim nickiem, panie cziorny woron?
- Liczba postów:
- 35
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Haha!
No tak. Mój błąd. Właściwie moja literówka. Ale chyba źle napisałeś w poście, bo ja mam w nicku właśnie "TRashowa", co powinno być "THRashowa".
Metallica nie pomagała tego rozkręcać, właściwa ona sama zapoczątkowała thrash. James Hetfield: "...kiedy zobaczyłem gościa z fioletowym irokezem na naszym koncercie" =) Poza tym, że, że nie stoję za nią murem i jestem obiektywna, nie znaczy, że wieszam 'największe psy'. Nie. Metallica właściwie rozwinęła we mnie miłość do metalu, zaczęło się od AC/DC... ale to właściwie długa historia, która i tak cię nie obchodzi.
No właśnie, a ja nie jestem ani tym, ani tym.
WHAT DO YOU MEAN I AIN'T KIND?
JUST NOT YOUR KIND!
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
nie wiem o co Wam chodzi, ja tam się ubawiłam

(nosferatu błagam Cię-zmień te emoty)
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 7
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Kociara napisała, że metalowcy nie lubią slipknota bo to zespól "młody i nowatorski", a gówno prawda. Ten zespól taki młody nie jest bo ma 16 lat. I że metalowcy nie lubią nowatorskiego podejścia do metalu? Zobacz sobie Arcturusa, Samaela, lub Celtic Frost album Into The Pandemonium.