taka wiadomosc na last.fm dostalem:
Szanowny Użytkowniku,
Nazywam się Łucja, jestem studentką ostatniego roku socjologii na Uniwersytecie Warszawskim.
Jesteś jedną z 80 losowo wybranych polskich użytkowników społeczności Last.fm, w przedziale wiekowym 25-35 do których wystosowałam tę wiadomość ponieważ pragnę napisać prace magisterską w oparciu o dane z tego właśnie portalu. Praca dotyczyć będzie relacji gustów muzycznych (tagi) do związków w których byłeś/łaś szanowny użytkowniku w ubiegłym roku, anno domini 2007.
Last.fm jest niezwykle dynamicznie rozwijającym się portalem w którym kryteria doboru zarówno znajomych jak i grup przynależności stanowią nową jakość i dlatego właśnie wybrałam tę społeczność internetową do próby zdefiniowania relacji międzyludzkich.
Chciałam prosić o opisanie w kilku zdaniach swych ubiegłorocznych związków, kwestii zaangażowania związku, seksu, czy Twoje partnerki/partnerzy były/li również użytkownikami Last.fm, jeśli tak to jaka była wasza zgodność/kompatybilność muzyczna - tzw. "Taste-o-meter".
Pragnę prośić o dobrą wolę, szczerość oraz zapewnić o absolutnej anonimowośi Twej odpowiedzi.
Załączam wyrazy szacunku i serdecznie pozdrawiam,
Łucja
polew. moje laski 2007 byly chujowe bo mialy za maly odsetek neofolku w tagach chyba..