- Liczba postów:
- 849
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
ja tam Tyskie albo Perła. inne tez ale mniej chetnie.
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Żubr wybitny nie jest, ale w swojej kategorii cenowej konkurencji nie ma, Harnaś sie zjebał strasznie, tak samo jak tatra mocna
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
co do warki to pilam ostatnio w knajpie. nic tak ohydnego dawno mi nie dano ;]
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
Ej, mam pytanie do wrocławian, ewentualnie po prostu osób zorientowanych: który objazd Wrocławia byście polecili? Kieruję się na samo południe i bardzo nie chciałbym jechać przez Wrocław, ale ni cholery nie mogę nic znaleźć w necie. Rozchodzi się o drogę na Lądek Zdrój jadąc z Poznania. Trochę kurde późno pytam, ale jeszcze zajrzę przed samym wyjazdem, przed 04:00 jakoś. Z góry fenk za pomoc.
- Liczba postów:
- 684
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
1
wg mnie to najlepiej jechać przez wro kierując sie główną drogą na kudowe. jakieś kombinowanie z obiazdem wrocławia jest troche bezsensu.
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
No ale kurde, Wrocław nawet nad ranem i domyślam się, że nawet w stary rok jest nieprzejezdny ;/ Jeśli jednak ktoś coś wykombinuje- będę wdzięczny, jeśli nie, to pewnie tak jak mówisz Sacred, uderzę przez Wrocka z nadzieją, że da rade szybciej niż półtorej godziny ;P