05-10-2007, 12:01 PM
aaaaa za jakąs godzine wychodze

Axel napisał(a):skąd on ma wyniki matur? :>
Edit. Jało. Nie tak ostro bo nam maskotkę forumowa wypłoszysz.
Jałokim napisał(a):bym się wcale nie zdziwił jakby fucktycznie na to zasłużył, bo wszak jesli szkoła jest całym jego życiem, bo czymś je musi zapełnić, a czym jak nie zakuwaniem? Załozę sie żę jest jedynakiem i rodzice dzwonią na jego nową ful-wypas-komórkę przed 20:00 coby wracał juz do domu bo na ulicy niebezpiecznei
kurwa, stig, człowieku! czego ty szukasz na tym forum? przeca wszyscy cie tu wyśmiewają od samego począdku. Jedyne co mi przychodzi do głowy to taka opcja, że ludzie tutaj w porównaniu do ludzi z innych for są dla ciebie wręcz mili, gydyz nie jadą po tobie aż tak jak to jest na innych forach.
Siedzisz tu w ramach "idź pod prąd"? Twoje pierwsze posty tutaj mnie wręcz załamywały i widze że ty nic sie nei zmieniasz, chociaż w tym wieku powinno zachodzić wiele zmian.
ja pisze szczerze, ja wcale po tobie nie jade, ale fucktem jest że męczące jest czytanie twoich postów. Robie to sporadycznie. Najwiecej przeczytałem 2, czy 3 pod rząd, były to jedne z twoich pierwszych postów i serio nei dałm juz rady. Od tamtej pory nie zdażyło mi się przeczytać wiecej jak jednego jednorazowo, bom wychowany w katolickiej rodzinie, przez co szkoda mi ciebie
The Stig napisał(a):i pozniej sie dziwic skad rydzyk czytez kaczynski ma poparcie heh. tak wiec kochany moherku nie boj o mnie zaby - bez ciebie napewno dam sobie rade.Stig,przyznam szczerze ze tego fragmentu za chuja nie jarzę. Nie sądzę zeby wynikalo to z faktu ze machnąłem parę dębowych.
The Stig napisał(a):Axel napisał(a):skąd on ma wyniki matur? :>
Edit. Jało. Nie tak ostro bo nam maskotkę forumowa wypłoszysz.
skątowni jełopie
Jałokim napisał(a):bym się wcale nie zdziwił jakby fucktycznie na to zasłużył, bo wszak jesli szkoła jest całym jego życiem, bo czymś je musi zapełnić, a czym jak nie zakuwaniem? Załozę sie żę jest jedynakiem i rodzice dzwonią na jego nową ful-wypas-komórkę przed 20:00 coby wracał juz do domu bo na ulicy niebezpiecznei
kurwa, stig, człowieku! czego ty szukasz na tym forum? przeca wszyscy cie tu wyśmiewają od samego począdku. Jedyne co mi przychodzi do głowy to taka opcja, że ludzie tutaj w porównaniu do ludzi z innych for są dla ciebie wręcz mili, gydyz nie jadą po tobie aż tak jak to jest na innych forach.
Siedzisz tu w ramach "idź pod prąd"? Twoje pierwsze posty tutaj mnie wręcz załamywały i widze że ty nic sie nei zmieniasz, chociaż w tym wieku powinno zachodzić wiele zmian.
ja pisze szczerze, ja wcale po tobie nie jade, ale fucktem jest że męczące jest czytanie twoich postów. Robie to sporadycznie. Najwiecej przeczytałem 2, czy 3 pod rząd, były to jedne z twoich pierwszych postów i serio nei dałm juz rady. Od tamtej pory nie zdażyło mi się przeczytać wiecej jak jednego jednorazowo, bom wychowany w katolickiej rodzinie, przez co szkoda mi ciebie
tylko nie mów, że to literówka heh.
co do twojego zacnego posta... napewno nie szukam psjaciól heh, poza tym jezeli siedze na innych forach to tylko dlatego by sie czegos dowiedzieć. Na RMS czyli najbardziej popierdolonym forum w sieci raczej robie to samo co wy ze mnie czyli polewam sie z takich dobrych martwiącyh sie o ludzi człeków jak m.in ty. Za prawde Ci powiadam ze pierdolą mnie twoje jak i inne kazania na temat mojej osoby. mozesz gadac, pisac, krzyczec a ja i tak mam to w dupie. moj swiat i moje zycie jest tu - w moim miescie - w moim domu, ale napewno nie na zakompleksionym gejowatym forum pt RMS. jesli 99% moich postów bierzesz na poważnie swiadczy to o tym ze łykasz kazde gówno jakie podadza ci na stól. i pozniej sie dziwic skad rydzyk czytez kaczynski ma poparcie heh. tak wiec kochany moherku nie boj o mnie zaby - bez ciebie napewno dam sobie rade.