• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

The Stig napisał(a):wydymac to ja sie moge sam za friko
że mozesz i to tylko siebie to wiedzą tu wszyscy, wierz mi czarnuchu
Odpowiedz

oj a to że Cie robili miękkim chujem to już nieważne ?
Odpowiedz

Stig chudy jak szczypior, ale do wszystkich sie rzuca Laughing
Odpowiedz

Stiga chyba po prostu boli to, że jego w ogóle chujem nie zrobiono.
Odpowiedz

Książę napisał(a):Stiga chyba po prostu boli to, że jego w ogóle chujem nie zrobiono.

słaby żart...
Odpowiedz

Kutwa co sie dzieje. Stig zazwyczaj spokojny jest a tutaj takie jazdy. Rene też była swojego czasu spokojniejsza. Nie zdawałem sobie sprawy, że tęsknota za ciepłą pogodą (u nas w nocy -20 ostatnio Neutral) potrafi szerzyć takie zgorszenie na forum.
Odpowiedz

Właśnie, to wszystko przez pogodę.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Kutwa co sie dzieje. Stig zazwyczaj spokojny jest a tutaj takie jazdy. Rene też była swojego czasu spokojniejsza. Nie zdawałem sobie sprawy, że tęsknota za ciepłą pogodą (u nas w nocy -20 ostatnio Neutral) potrafi szerzyć takie zgorszenie na forum.

Tak zimno u was Surprised U nas w nocy w granicach +1 Big Grin Na Syberii mieszkasz, czy gdzie Laughing
Odpowiedz

The Stig napisał(a):słaby żart...
no ja wiem, że tobie nie do śmiechu patałaszyno
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Na Syberii mieszkasz, czy gdzie
Jego miasto to Białystok Big Grin .
Odpowiedz

W Białymstoku mieszka jedna fajna dziewczynka Smile poza tym macie fajny klub Herkules Smile z tego co wiem to teraz nie ma imprez bo ludu brakuje Smile ale ponoć ostatkli były git Smile
Odpowiedz

ejj albo mi sie zdaje albo posty mi nie wchodzą albo ktos mi je kradnie Sad
Odpowiedz

Nie mieszkam na Syberii, ale mam do niej zdecydowanie bliżej niż wy wszyscy Big Grin Podkreślam, iż jeśli mały wietrzyk u nas wieje, to przejebane gdy wieje właśnie z tamtych stron (a tak jest niezwykle często) Sad I jeszcze śnieg dzisiaj pierdolnął, a już się ocieplało Mad
Stig, Herki tak z dnia na dzień to typowy dresiarski klub, ale co piątek dzieje się rockoteka. Jakiś czas temu je zlikwidowali, a od ostatniego tygodnia (jeśli nie wcześniej) znowu przywrócili. Chuj, 3a sie przejść. A póki co w marcu będzie koncert Hunter, Frontside, Virgin Snatch i Rootwater w Gwincie, więc luz.
Odpowiedz

Cholera, coz za true day mnie dzisiaj nastal na forum. Czekam na prezenty.

[Obrazek: 07-0882.jpg]
Odpowiedz

time to re-birth then
http://www.youtube.com/watch?v=B1_Ds1KXUic
"We all fall down,together
Ashes to ashes as we burn this fucker down"
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości