• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Im starszy zespół , tym ... gorszy ... ?

Byś sie wstydził porównywać Sex pistols z Good charlotte..........niewybaczalny grzech.. Mad
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

Alsvartr napisał(a):
Acrid napisał(a):Tzw. bull shit ^^"

o to to!!
Po raz kolejny, ale co racja to racja Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

ja rowniez sie z tym nie zgadza...ze im starszy zespol tym gorsze nagrywa plyty....
Odpowiedz

whatsername napisał(a):Byś sie wstydził porównywać Sex pistols z Good charlotte..........niewybaczalny grzech.. Mad
Zgadzam się Mad
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

No chlopak pokazal tylko, ze uwaza nowy punk za gorszy od tego starego - to byl chyba ogolny zamysl jego wypowiedzi. W sumie to dziwie sie, ze tak burzycie bo przeciez temat tego topica brzmi 'Im zespol starszy tym gorszy'.

Podobnie jest z Metallica i Linkinem. Porownanie bardzo wolno nudzacych sie piosenek Metki z monotonnym graniem i wydzieraniem sie Chester'a.

A poza tym moj poprzednik nie powiedzial, ze Sex Pistols graja, czy maja podobny styl, co GC ...
[/b]
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

whatsername napisał(a):Byś sie wstydził porównywać Sex pistols z Good charlotte..........niewybaczalny grzech.. Mad
nie porównałem ich, tylko dalem przyklad tego ze im starszy zespół tym lepszy

\\\ AlucarD /// napisał(a):No chlopak pokazal tylko, ze uwaza nowy punk za gorszy od tego starego - to byl chyba ogolny zamysl jego wypowiedzi. W sumie to dziwie sie, ze tak burzycie bo przeciez temat tego topica brzmi 'Im zespol starszy tym gorszy'.

Podobnie jest z Metallica i Linkinem. Porownanie bardzo wolno nudzacych sie piosenek Metki z monotonnym graniem i wydzieraniem sie Chester'a.

A poza tym moj poprzednik nie powiedzial, ze Sex Pistols graja, czy maja podobny styl, co GC ...
[/b]
nieprzeczytalem twojej wypowiedzi sorx.
Nareszcie mądry człowiek
("kiedy gliny ogladały moja dupe w nadziei znalezienia tam narkotyków, pierdziałem na nich i próbowałem ich obsrac"- powiedzial SiD Vicious po wkroczeniu policji na jakichs ich koncert
Odpowiedz