- Liczba postów:
- 257
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Byś sie wstydził porównywać Sex pistols z Good charlotte..........niewybaczalny grzech..
nie ufaj osobie którą okłamałeś
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
Alsvartr napisał(a):Acrid napisał(a):Tzw. bull shit ^^"
o to to!!
Po raz kolejny, ale co racja to racja
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 308
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
ja rowniez sie z tym nie zgadza...ze im starszy zespol tym gorsze nagrywa plyty....
- Liczba postów:
- 372
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
No chlopak pokazal tylko, ze uwaza nowy punk za gorszy od tego starego - to byl chyba ogolny zamysl jego wypowiedzi. W sumie to dziwie sie, ze tak burzycie bo przeciez temat tego topica brzmi 'Im zespol starszy tym gorszy'.
Podobnie jest z Metallica i Linkinem. Porownanie bardzo wolno nudzacych sie piosenek Metki z monotonnym graniem i wydzieraniem sie Chester'a.
A poza tym moj poprzednik nie powiedzial, ze Sex Pistols graja, czy maja podobny styl, co GC ...
[/b]
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you
I'm not like you
I'm not like you
- Liczba postów:
- 71
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
whatsername napisał(a):Byś sie wstydził porównywać Sex pistols z Good charlotte..........niewybaczalny grzech.. 
nie porównałem ich, tylko dalem przyklad tego ze im starszy zespół tym lepszy
\\\ AlucarD /// napisał(a):No chlopak pokazal tylko, ze uwaza nowy punk za gorszy od tego starego - to byl chyba ogolny zamysl jego wypowiedzi. W sumie to dziwie sie, ze tak burzycie bo przeciez temat tego topica brzmi 'Im zespol starszy tym gorszy'.
Podobnie jest z Metallica i Linkinem. Porownanie bardzo wolno nudzacych sie piosenek Metki z monotonnym graniem i wydzieraniem sie Chester'a.
A poza tym moj poprzednik nie powiedzial, ze Sex Pistols graja, czy maja podobny styl, co GC ...
[/b]
nieprzeczytalem twojej wypowiedzi sorx.
Nareszcie mądry człowiek
("kiedy gliny ogladały moja dupe w nadziei znalezienia tam narkotyków, pierdziałem na nich i próbowałem ich obsrac"- powiedzial SiD Vicious po wkroczeniu policji na jakichs ich koncert