• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Ancelotti

Ty chyba jednak nie lubisz tego klubu : D

Bez przesady Wink
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ten chlopak wygral Realowi co najmniej 5-6 meczow w tym sezonie
Od kiedy jest pierwszym bramkarzem Realu to w kazdym sezonie ratuje po kilka, czasem bywało ze kilkanascie, spotkan.
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Jasne, inna kategoria, ale do cholery jak się chamsko fauluje/lub też symuluje to raczej nie ma co liczyć na pozytywną reakcje kibiców drużyny przeciwnej,

No właśnie. Przypomnę ze po boisku w drużynie Odry biegało łącznie trzech bambusów i do tej akcji z filmiku nie było pod ich adresem ŻADNYCH obelg czy innych negatywnych reakcji.

Ghost_82 napisał(a):Oni se chyba jaja robią. Z całym szacunkiem do Guardioli, ale obawiam się, że kolejny rok w plecy Jak oni chcą coś siągnąć, jesli zatrudniają na stanowisko trenera człowieka, który dopiero co zlazł z boiska Cieńko to widze.

Hm, bo ja wiem... Kiedyś Piotr Piekarczyk , ledwo zszedł z boiska i został trenerem GKS-u Katowice i też wszyscy tak samo gadali a okazało się że GieKSa pod jego przewodnictwem była silna jak nigdy w historii (wyeliminowanie Arisu i Bordeaux w p UEFA)
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Hmm ciężko coś powiedzieć.NA forach ludzie raczej załamują ręce jednak ja bym mu dał szansę.Oczywiscie liczyłem na "większe" nazwisko ,ale cóż...
Ważne aby Guardiola zapanował nad gwiazorstwem ,które teraz panoszy się w klubie.Wydaje mi się ,ze taki ktoś ma autorytet wśród graczy i nie da sobie wejść na głowę...
Ale trener to nie jedyna bolączka Barcy.Teraz nalezy pójść za ciosem i podziękowac paru grajkom z Królikiem na czele i załatać dziury w kazdej formacji ze świętym bramkarzem włącznie.
Odpowiedz

vv to wcale nie jest taki zly bramkarz, no ale coz poradzicie, talentem na miare casillasa tez nie jest : >

wiekszy problem to obrona, ktora poza kontuzjowanym obecnie milito i costam grajacym puyolem to najslabsza wasza formacja
Odpowiedz

Roamntyk a komu ty w ogóle kibicujesz ? Tak bez napinki.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Sam jestem ciekaw, jakie zakupy mają w planach.
Odpowiedz

RamzeS napisał(a):Roamntyk a komu ty w ogóle kibicujesz ? Tak bez napinki.

Od lat moja najwieksza sympatia to Juventus, a zaraz potem Man Utd
A jesli chodzi o Hiszpanie to zdecydowanie blizej mi do Barcy niz do Realu
Szczerze nie znosze Bayernu, Interu i Realu, 3 najgorsze kluby
Odpowiedz

ukryty fan włoskiego klubu Mr. Green
Odpowiedz

hehe

http://www.sport.pl/pilka/1,65063,5182160.html

http://gieksa-tv.pl/clip/czerwona-kartka...-gks-odra/
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

balzac napisał(a):ukryty fan włoskiego klubu Mr. Green
Wie co dobre.
Odpowiedz

balzac napisał(a):ukryty fan włoskiego klubu Mr. Green

to bardziej kwestia przyzwyczajenia i sentymentu, zawsze lubilem Juve =]
Odpowiedz

VV to nie jest zły bramkarz ,ale przydałaby się mu jakaś konkurencja ,bo narazie to on tam jest świętą krową.Oczywiśice obrona również (jak każda formacja aktualnie) do poprawy.Abidal prawdopodobnie odchodzi ,podejrzewam ,że Zamrbotta (który to btw ostatnio gra lepiej) odchodzą.Milito daje radę ,ale teraz kontuzjowany.Mój ulubiony Puyol walczy jak zawsze ,ale to też nie to samo co kiedyś (choć i tak nigdy bym go nie sprzedał Big Grin).Na DM-ie też jest praktycznie tylko Toure ,który mimo ,że jest świetny to potrzebuje zmiennika (niby jest Marquez ,ale to raczej nie to czego trzeba).
Odpowiedz

nie żebym się wpierdalal, ale radziłbym zrezygnować z Henry'ego i Ronaldinho. Mają w ataku Messiego, Bojana, niech dokupią porządnego hiszpańskiego napastnika (np. David Villa) i jakiegos młodego ciemnego typa z ligi francuskiej typu Benzema.

Mr. Green
Odpowiedz

http://sport.wp.pl/kat,1744,wid,9931321,wiadomosc.html

Dobrze, że tego nie widziałem Crying or Very Sad
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości