- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Morgenstern napisał(a):A jak wygrywali Ligę Mistrzów to pewnie latałeś po podwórku w ich koszulce.
Napisze tylko: "Ha, ha, haaa..."
Człowieku, kibicuje United od pamiętnego meczu z Juventusem Turyn w drodze po triumf w LM. Fakt, miałem wtedy mało lat, ale od tamtej pory wyznania nie zmieniłem. A co do wygranej Barcy w LM w 2006 roku, to im się nie należało... Arsenal powinien to wygrać.
Prawdziwy kibic jest w stanie teraz powiedzieć o Barcelonie, że jej się nic w tym sezonie nie należy, bo to, co odpierdzielają na boisku przechodzi ludzkie pojęcie...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
- Liczba postów:
- 3,040
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
[youtube]http://youtube.com/watch?v=MdXdYjcs9G8[/youtube]
- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Koniec gadania bezsensownego gadania.
Wykaż się i napisz, co jutro Barcelona ugra?
Tak od serca napisz, czy wygrają, czy przegrają. Od tego zależy moja finasowa przyszłość, od Ciebie (Was) kibica klubu z Katalonii!
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
RamzeS napisał(a):Niemniej myślę ze z Schalke to sobie jednak poradzą.
Myślisz?
Schalke podobnie jak Roma odpuściło w sobote mecz i go zremisowało. W Barcelonie absencja Messiego, Deco, R10, nie wiadomo, czy Eto'o zagra... W Schalke zespół gotowy do gry. Mój typ to 1x, z większym prawdopodobieństwem na remis. W sumie to ciężko ocenia Barcelone po ostatniech meczach. Ale remis chyba byłby sprawiedliwy.
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
- Liczba postów:
- 3,016
- Liczba wątków:
- 65
- Reputacja:
-
0
jak mecz w niemczech to obstawiam remis albo jakies 3:2 dla Schalke. Sam Xavi na wyjeździe nie wygra spotkania.
- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Morgenstern napisał(a):2) Stawiam na 0-0. Ewentualnie 0-1 dla Barcelony, jednak skłaniałbym się ku temu pierwszemu rozwiązaniu.
Tak jest, konkret.
Morgenstern napisał(a):3) Dalej nie rozumiesz moich intencji.
A po jaką cholere mam się domyślać, co masz na myśli?! Teraz moim problemem są jutrzejsze mecze, a nie bezsensowne domysły,
finito...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...