• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005!

A więc zgodnie z zasadami głosowanie zostało zamknięte. Sędziowie podliczą teraz głosy i ogłoszą wyniki. Proszę o cierpliowść Smile . Sam jstem ciekaw co z tego będzie.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

nareszcie, ciekaw jestem jaki werdykt zapadnie Big Grin o ktorej rozpoczyna sie gala? Big Grin
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Do podliczenia głosów zobligowałem sędziego Warsadala. Kiedy ukażą się oficjalne wyniki trudno mi powiedzieć, zależy to od tego kiedy Warsadal i aXe podliczą głosy jakie otrzymali. Ja już to zrobiłem i wyniki wysłałem do Warsadala. Teraz możemy tylko czekać. Smile
Ja tylko mam nadzieję, że wszyscy traktują to jako zabawę...
Odpowiedz

Panowie, jestem delikatnie mówiąc NIEUSATYSFAKCJONOWANY Waszą frekwencją na wyborach. Poza sędziami tylko Wilk Fenriz przysłał do mnie PM z głosami. Dlatego do wszystkich innych panów z nickiem na którąś z końcowych liter alfabetu mówię: WSTYD!!
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Tuomasss napisał(a):Ja tylko mam nadzieję, że wszyscy traktują to jako zabawę...

Nie! KUWA NIE! PO STOKROĆ, KURWA, NIE!!
JA to traktuje poważnie! (jak wszystko Laughing )
Liczę na pełen profesjonalizm sędziów i uwzględnienie wysiłku jaki włożyłem w komiks który jest pośrednim środkiem podlizywania się do sędziów, nakłaniajacym ich do podania wyników takimi jakimi POWINNY być, a nie takimi jakimi są LaughingLaughingLaughing
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Ja z przykrością muszę stwierdzić, że na konto żadnego z sędziów nie wpłynęła nawet najmniejsza kwota, która mogła by mieć jakikolwiek wpływ na naszą obiektywnośc.

Wyniki będą, kuwa, takie jakie się policzą!!! Nie inaczej! A jak sie komuś nie podoba to jego strata, trza było przysyłać forsę, albo alkohol. Koniec gadki.
Odpowiedz

ta.. tylko żę jak się upominałem o konkrety gdzie maja wpływać ARGUMENTY to była cisza.. :?

Evil or Very Mad
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

(Bez zbędnych formalności):

Drugą wicemiss zostaje piękna i tajemnicza MIND.IN.A.BOX! (burzliwe brawa)

Pierwszą wicemiss zostaje onieśmielająca i mrocza HETHELL! (jeszcze bardziej burzliwe brawa)

Natomiast miss forum RM shopu 2005, z miażdżącą przewagą nad konkurentkami, zostaje piękna, oszałamiająca i olśniewająca ARION!!

Gratulujemy!

Arion: miss forum będziesz, aż do końca tego roku! Nie zapominaj jednak, że miss ma ogromne obowiązki względem Forum i... sędziów (Big Grin)

z poważaniem
sędziowie wyborów miss Forum RM shopu- aXe Rose, Tuomasss i warsadal.
Odpowiedz

no i brawa;]
My God is beautiful.
Odpowiedz

zmienie se avka bo mi zwiędł... Sad
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):zmienie se avka bo mi zwiędł... Sad

Nie łam się Big Grin
Odpowiedz

no i git Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

ślimak miss....skandal Big Grin
Odpowiedz