- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
A więc zgodnie z zasadami głosowanie zostało zamknięte. Sędziowie podliczą teraz głosy i ogłoszą wyniki. Proszę o cierpliowść

. Sam jstem ciekaw co z tego będzie.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
nareszcie, ciekaw jestem jaki werdykt zapadnie

o ktorej rozpoczyna sie gala?
Live Like An Angel, Die Like A Devil
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Do podliczenia głosów zobligowałem sędziego Warsadala. Kiedy ukażą się oficjalne wyniki trudno mi powiedzieć, zależy to od tego kiedy Warsadal i aXe podliczą głosy jakie otrzymali. Ja już to zrobiłem i wyniki wysłałem do Warsadala. Teraz możemy tylko czekać.
Ja tylko mam nadzieję, że wszyscy traktują to jako zabawę...
- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Panowie, jestem delikatnie mówiąc NIEUSATYSFAKCJONOWANY Waszą frekwencją na wyborach. Poza sędziami tylko Wilk Fenriz przysłał do mnie PM z głosami. Dlatego do wszystkich innych panów z nickiem na którąś z końcowych liter alfabetu mówię: WSTYD!!
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Tuomasss napisał(a):Ja tylko mam nadzieję, że wszyscy traktują to jako zabawę...
Nie! KUWA NIE! PO STOKROĆ, KURWA, NIE!!
JA to traktuje poważnie! (jak wszystko

)
Liczę na pełen profesjonalizm sędziów i uwzględnienie wysiłku jaki włożyłem w komiks który jest pośrednim środkiem podlizywania się do sędziów, nakłaniajacym ich do podania wyników takimi jakimi POWINNY być, a nie takimi jakimi są

[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Ja z przykrością muszę stwierdzić, że na konto żadnego z sędziów nie wpłynęła nawet najmniejsza kwota, która mogła by mieć jakikolwiek wpływ na naszą obiektywnośc.
Wyniki będą, kuwa, takie jakie się policzą!!! Nie inaczej! A jak sie komuś nie podoba to jego strata, trza było przysyłać forsę, albo alkohol. Koniec gadki.
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
ta.. tylko żę jak się upominałem o konkrety gdzie maja wpływać ARGUMENTY to była cisza.. :?
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
zmienie se avka bo mi zwiędł...
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
no i git
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me