• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005!

Vlkodlak napisał(a):skoro wybory mistera są pedalskie, to w takim razie wybory miss są lesbijskie Laughing

oj działoby się :}

kobiety naturalnie rywalizuja ze soba aparycja, u facetow roznie to bywa Tongue
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Zawsze byłem za pełnym równouprawnieniem i zniesieniem podziałów oraz tego, co przystoi "tylko mężczyznom" bądź "tylko kobietom".
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

ja nie mam nic do lesbijek Big Grin
Odpowiedz

wilk_fenriz napisał(a):ja nie mam nic do lesbijek Big Grin

wygladaja tak...tak estetycznie- prawda? Big Grin
Odpowiedz

moze to bedzie troche OT Smile ale nie ma nic fajniejszego niz dwa kociaki ktore wiedza czego chca Smile poza tym, co cztery piersi to nie dwie nie ? Smile
Odpowiedz

wilk_fenriz napisał(a):moze to bedzie troche OT Smile ale nie ma nic fajniejszego niz dwa kociaki ktore wiedza czego chca Smile poza tym, co cztery piersi to nie dwie nie ? Smile

w sumie w tym topicu OT jest od kilku ladnych stron Tongue ale sie chyba nikt nie obrazi, bo glosy i tak wysyla sie pm'ami Smile a lesbijki znam tylko z filmow wiec sie nie wypowiadam Big Grin
Odpowiedz

no ale przyznam Ci racje ze sa o wiele bardziej estetyczne Smile nie to zebym nie był nietolerancyjny, bo jestem nietolerancyjny Laughing
Odpowiedz

ja tam lesbijek nie rozumiem =D faceci sa tacy fajni, a one wolą te wredne babska? Laughing
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Vlkodlak napisał(a):ja tam lesbijek nie rozumiem =D faceci sa tacy fajni, a one wolą te wredne babska? Laughing

podobnie dla faceta wszelkie objawy pedalstwa sa odrazajace, u kobiety wydaje sie to byc bardziej "naturalne", nie wiem skad sie to bierze.
Odpowiedz

No wlasnie tez zwrocilem na to uwage, aczkolwiek trzy losowe wybrane kobiety na pytanie o lesbijstwo odpowiedzialy cos w stylu "pfee! Jak mozna wolec kobiety! ..."
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):No wlasnie tez zwrocilem na to uwage, aczkolwiek trzy losowe wybrane kobiety na pytanie o lesbijstwo odpowiedzialy cos w stylu "pfee! Jak mozna wolec kobiety! ..."

bo one robia to nieswiadomie, nie mowie ze trzymanie sie za rece czy czeste przytulanie w wydaniu dwoch kobiet ot oznaka homoseksualnosci, ale z pewnoscia wyglada to naturalniej u kobiet niz u mezczyzn, u ktorych jakakolwiek oznaka pedalstwa mnie odrzuca.
Odpowiedz

A ja tam wole już lesbijki od gejów... jak sobie pomyśle o dwóch facetach "bawiących się" razem w łóżku, to aż mnie obrzydzenie bierze...
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

ja tam nic nie mam do homo o ile mi się nie narzucają w żaden sposób, ja tylko czasami nie rozumiem Wink
aczkolwiek łatwiej mi już myśleć o les jeśli chodzi o pewne sprawy Big Grin
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Nie znoszę pedałów Angry Ale czy nie uważacie, że jechanie po pedrylach a szanowanie lesb jest przykładem cholernej dyskryminacji płciowej?
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Idea

bo się koalicja antypedalska zrobi {chcę być prezesem!}
Odpowiedz