- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Vlkodlak napisał(a):skoro wybory mistera są pedalskie, to w takim razie wybory miss są lesbijskie
oj działoby się :}
kobiety naturalnie rywalizuja ze soba aparycja, u facetow roznie to bywa
Live Like An Angel, Die Like A Devil
- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Zawsze byłem za pełnym równouprawnieniem i zniesieniem podziałów oraz tego, co przystoi "tylko mężczyznom" bądź "tylko kobietom".
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
wilk_fenriz napisał(a):ja nie mam nic do lesbijek 
wygladaja tak...tak estetycznie- prawda?
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Vlkodlak napisał(a):ja tam lesbijek nie rozumiem =D faceci sa tacy fajni, a one wolą te wredne babska? 
podobnie dla faceta wszelkie objawy pedalstwa sa odrazajace, u kobiety wydaje sie to byc bardziej "naturalne", nie wiem skad sie to bierze.
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
No wlasnie tez zwrocilem na to uwage, aczkolwiek trzy losowe wybrane kobiety na pytanie o lesbijstwo odpowiedzialy cos w stylu "pfee! Jak mozna wolec kobiety! ..."
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
ReTuRn napisał(a):No wlasnie tez zwrocilem na to uwage, aczkolwiek trzy losowe wybrane kobiety na pytanie o lesbijstwo odpowiedzialy cos w stylu "pfee! Jak mozna wolec kobiety! ..."
bo one robia to nieswiadomie, nie mowie ze trzymanie sie za rece czy czeste przytulanie w wydaniu dwoch kobiet ot oznaka homoseksualnosci, ale z pewnoscia wyglada to naturalniej u kobiet niz u mezczyzn, u ktorych jakakolwiek oznaka pedalstwa mnie odrzuca.
- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
A ja tam wole już lesbijki od gejów... jak sobie pomyśle o dwóch facetach "bawiących się" razem w łóżku, to aż mnie obrzydzenie bierze...
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "