- Liczba postów:
- 1,031
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Uhhh - Faith No More - wielka szkoda że teraz tak duzo ludzi nie wie co to za kapela. A przecież, jak już wyżej pisano, obok takich kapel jak Clawfinger, Rage czy Biohazard to wyznacznik dla wielu dzisiejszych popłuczyn NU-metalowych, przy czym Faith No More grał muze ostrą ale także nasyconą artyzmem i wręcz symfonicznością
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
słyszałem o taj kapeli ,ale nigdy sie nią nie interesowałem tak bliżej ,no i jest czego żałować ,bo to wypasiony zespoł. Bardzo przypadł mi do gustu kawałek Crack Hitler
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
- Liczba postów:
- 975
- Liczba wątków:
- 31
- Reputacja:
-
0
ciezko jest ich zakwalifikowac do czegokolwiek, ale do jednej kategorii napewno mozna - "zajebista muzyka"
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Szanowalem zawsze, ale nigdy nie penetrowalem.
Zawsze sie zachwycalem Epic'iem i do tej pory cenie. To jest jedyna ich plyta, a raczej singiel ktory zakupilem i na tym konczy sie dla mnie Faith No More. Po prostu nie tego szukam w muzyce.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 1,031
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Niestety dość zapomniana kapela, a bardzo niesłusznie. Plyty takie jak Real Thing, Angel Dust, King for A Day... stawiam na równi z dokonaniami RHCP, Alice In Chains, Soundgarden czy Pearl Jamu. Ciężko znależć złe slowo na ekipe Mikea Pattona.