• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Metal Church

Co sądzicie o tym zespole?? słyszałem tylko jedną piosenkę, ale to wystarczyło żeby pokochać tą muzykę... wogóle nie wiem jaki to nurt ani kto tam gra... mam nadzieje że ktoś popisze się informacjami na temat tego zespołu... z góry dzięki za informacje...
"Black metal charakteryzuje się tym, że nie jest nu-metalem, który to de facto metalem nie jest."
                                      aXe Rose
myśl przewodnia roku Big Grin

łał pokochałes zespoł po jednej piosence ? hyhyhy dobry jestes, pogratulowac nie ma co, a ile latek na koncie ?

http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic.php?t=2611

kur...cze taki sam temat jest na PIERWSZEJ STRONIE, tak ciężko zauważyć?!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo

Popieram Axel'a... jak mozna pokochac zespol po jednej piosence Question . Ale jak znam Zycie to kaza juz poszla w ruch
i zaraz nie bedzie jedna piosenka. I pewnie tą piosenke zobaczyłes na hell's kitchen wczoraj.

Koles z tego zespolu umarl nieawno, a mimo to nie pokochalem tej kapeli Sad
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!

Ale ten koles juz chyba nie grał w tym zespole, on był chyba jakims tam pierwotnym wokalistą.

PO KIJ ODPOWIADACIE NA TEN TEMAT SKORO TAKI SAM JUŻ JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Wątek zamknięty