• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mera Luna 2005

Czy jest ktoś zainteresowany wyjazdem na festiwal Mera Luna 2005? Ponieważ w tym roku już po raz kolejny organizujemy wyjazd na takowy fest... skłąd kilkukrotnie lepszy od składu cp, a cena niewiele większa Smile
Best Regards

Dobermann
------------
http://AlterNation.pl
Odpowiedz

Może kiedyś się z Wami zabiorę... ale jeszcze nie tym razem Crying or Very Sad Jak widzę skład, to aż mi się płakać chce, że mnie tam nie będzie... Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Mera Luna srednio - ale jakby sie ktos na Maschinenfest w tym roku wybieral to ja bardzo chetnie Smile
Odpowiedz

Pandora napisał(a):Może kiedyś się z Wami zabiorę... ale jeszcze nie tym razem Crying or Very Sad Jak widzę skład, to aż mi się płakać chce, że mnie tam nie będzie... Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad

U no to bedzie płacz i zgrzytanie zębów Wink ja się z-a-s-t-a-n-a-w-i-a-m
Odpowiedz

zmajstrowałem polską stronę informacyjną dotycząca festu zapraszam na www.meraluna.powerline.pl moze jednak ktoś sie skusi na najlepszy fest w klimacie Smile
Best Regards

Dobermann
------------
Odpowiedz

Właśnie zauważyłem ten topic. No, skład rzeczywiście jest kuszący (Atrocity!!!)... Spróbuję się jakoś wyrwać.
Odpowiedz

Ja chce jechać, bo tam są fajne gotyckie cipki ! Mógłbym spełnić swoją fantazję erotyczną i przelecieć jakąś nawiedzoną fankę atrozgryz, hahahaha !
( A po ile piwo ? )
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

widzialem godzinne video z mera luna 2004 dolaczone do gazety typu Zillo i z tego co widzialem straszna porazka.
muzycznie zenada a w przerwach "artysci" rozdaja autogramy Big Grin
jedyne co mi sie w miare podobalo to Fixmer/McCarthy. oni przynajmniej jakies brzmienie mieli...
Odpowiedz

materiał dołączany do zillo to owszem porażka ale sam festiwal jest fenomenalny, zresztą kto nie był niech sie nie wypowiada Smile
Best Regards

Dobermann
------------
Odpowiedz

no no, ładny skład. Aż ślinka cieknie. Szkoda, że w tym roku nie mam szans tam pojechać. Będą z tego jakies video? Big Grin
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

dobermann napisał(a):materiał dołączany do zillo to owszem porażka ale sam festiwal jest fenomenalny, zresztą kto nie był niech sie nie wypowiada Smile

byc moze...
napisalem "z tego co widzialem" dosyc wyraznie Smile
Odpowiedz