• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lato 2008

jest niedziela i jak to w niedziele, nie ma co robic. wiec siedzac sobie tutaj na forum, wpadlam na pomysl, zeby zalozyc temat o tegorocznych wakacjach.
czyli jakie macie plany...prosze, prosze sie pochwalic. Tongue

ja jade do starszego i do egiptu. jesli nie wysadza jakies bomby w hotelu czy tez autokarze, to mozna bedzie to zaliczyc jako cud. a po zatym to spanie do poludnia. i inne alkoholowe wyprawy, jesli pieniazki wystarcza i ludzie nie powyjezdzaja na wakacje.
Odpowiedz

Chciałbym na jak najwięcej koncertów trafić. Już jestem nastawiony na Cracow Jazz Festiwal,ale nie wiem jak jest z biletami i na który gig podczas festiwalu dotrę. Wyjeżdżać nigdzie nie wyjeżdżam bo jak zwykle niczego wcześniej sobie nie zorganizowałem.
Odpowiedz

praca, praca a potem urlop w sierpniu ;P jeszcze nie wiem, co dokladnie, opcja jest nad jezioro jakies, najlepiej na pipidowke i z daleka odcywilizacji. Pomyslimy jak sie konkretna ekipa zmontuje Smile
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Pojadę do Londynu , starczy mi . Tu w Polsce na Heineken Open'Er Fesitval (wiem , że on nie jest tr00 , ale będą Sex Pistols) i prawdopodobnie do Ustki na U.K. Subs
PUNX NOT DEAD
Odpowiedz

ja niestety za mloda na festiwale Laughing mamusia mnie nie chce puscic. ale kiedy skoncze 18 to zamierzam zrobic jakies tour po festiwalach i koncertach. wiec kase chyba juz traz musze zaszac zbierac i ekipe Big Grin
Odpowiedz

Robota i Manowar
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Robota, panienki, chlanie, panienki, odwiedziny kumpli po Polsce, panienki.
Odpowiedz

^
No, no ;p Proszę jaki PIMP xD

Jeżeli chodzi o mnie to całkiem możliwe, że do Anglii się wybiorę. A poza tym planuje pojechać do Wawy, chciałabym w końcu muzeum powstania zobaczyć.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Wpadaj do mnie, w końcu ci dzika pokaże Big Grin
Odpowiedz

w oczach milosc w oczach smierc
Odpowiedz

Axel napisał(a):Wpadaj do mnie, w końcu ci dzika pokaże Very Happy
chyba bobra i to nieźle wyczochranego
Odpowiedz

Prisca napisał(a):^
No, no ;p Proszę jaki PIMP xD

Jeżeli chodzi o mnie to całkiem możliwe, że do Anglii się wybiorę. A poza tym planuje pojechać do Wawy, chciałabym w końcu muzeum powstania zobaczyć.

Byłem tam... świetnie . Fajne efekty...a zresztą , sama zobaczysz . Ale fajny jest motyw że np idziesz przez kanał , tam są zdjęcia przewodników po kanałach itp.
PUNX NOT DEAD
Odpowiedz

Książę napisał(a):
Axel napisał(a):Wpadaj do mnie, w końcu ci dzika pokaże Very Happy
chyba bobra i to nieźle wyczochranego
Dziką miało być ;d plaże.
Odpowiedz

hahahaha
Odpowiedz

ktos jeszcze wybiera sei na plaze nudystow?
Odpowiedz