- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
no i the police. Niekoniecznie moja muza, ale jeśli będe miał kase to pójde, Coppeland to perkusyjny geniusz. Chodzą słuchy o Metallice i Iron Maiden...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 2,058
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Ironi będą napewno, ale o Metallice nic nie wiem.
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Metallica raczej też, w każdym razie są prowadzone rozmowy, to wiem na pewno. Co z tego wyjdzie - zobaczymy
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 3,016
- Liczba wątków:
- 65
- Reputacja:
-
0
cóż, pojadę na Offa, może jescze na jakiś inny fest.
Poza tym planuje złapać Ściankę, Emitera, Contemporary Noise Quintet, Kobiety, Plum, Bryla, Kristen, Tymona no i Świetlików.
Z zagranicznych zespołów to chciałbym Radiohead (byle nie na Openerze), Shellaca, Jesu i Current 93.
To tylko takie plany, życzenia. Na pewno pojawi się dużo innych ciekawych koncertów.
Pod koniec tego roku zaliczę jeszcze koncert Apatii.
- Liczba postów:
- 141
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Exodus też prawdopodobnie wpadnie. Testament jak wyda nową płytkę to pewnie także uda się w trasę. Może i Polskę odwiedzą.
Washburn Dime 32 Custom
- Liczba postów:
- 827
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Na pewno najwiekszym wypasem koncertowym w 2008 jest Magic Circle Festival.
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Mi kurde wakacyjne koncerty mogą powypadać :/ bo mam w planach wyjazd do roboty za granice i nie wiem czy sie bedzie oplacalo wracać. Się zobaczy ...
It rained, but we cheered ...
- Liczba postów:
- 827
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
no to wybierz sie na jakis koncert za ta granica, co za problem.
- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
na 1000000000% bede na MAgic Circle
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia
- Liczba postów:
- 1,376
- Liczba wątków:
- 74
- Reputacja:
-
0
Judas Priest mógłby wpaść kiedyś
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Ambivalent napisał(a):no to wybierz sie na jakis koncert za ta granica, co za problem.
mi w sumie nie chodzi o sam koncert, ale o festiwale jakieś. Nie na razie nie będę zapeszał nic :].
It rained, but we cheered ...
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
moi jada na the police do chorzowa :]
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 781
- Liczba wątków:
- 26
- Reputacja:
-
0
Ja na razie wiem tylko tyle, że pojadę na każdy festiwal reggae w Polsce, na który będzie mnie stać. Ostródę zaliczam obowiązkowo. I pojadę też na koncert Bakshish, o ile będą grać w okolicy. Podobno ma grać Izrael na wiosnę w Katowicach więc to też pewniak. A poza tym nie mam kasy na jakieś pojedyncze koncerty, więc pewnie na żaden inny nie pojadę.
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
Izrael ostatnio w wawie zażyczył sobie cztery dychy za koncert, więc ja pozostanę przy słuchaniu ich z empetrójki/starych winyli