• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sammael

no a ktoz sie wybiera na koncert Sammaelka 31.10 ? bilety: 65 zeta, maja grac w Warszawie, Poznaniu,Wroclawie, Krakowie i Bydgoszczy
Odpowiedz

Ja Samaela widziałem na metalmanii i po tym co tam zaprezentowali to napewno na ich koncert nie pójde.

Dla mnei Samael skonczył się na passage . A ponieważ na koncertach nie grają już prawie starych kawałków....
No i 65 zl toć to kupa kasy Big Grin
Odpowiedz

Ja sie zastanawiam, ale chyba jednak nie pojde, bo graja w Mega, a to miejsce nie nadaje sie na takie koncerty. Akustyka lezy i kwiczy. No i jeszcze te schody...! :?
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

TisH: Schody to nic.. pozwolę sobie zacytować tekst zasłyszany na koncercie Anathemy w Mega "Co za pojebana architektura wnętrz" Big Grin. To chyba mówi samo za siebie Big Grin

No... i wpuszczanie kilkuset osób za dużo do tej sali to też nie jest dobry pomysł.. te cztery wiatraczki na krzyż robiące za wentylacje to chyba jakiś żart... na koncercie miałam w plecaku prince polo... ono sie nie połamało, o niee... ono się tam.. STOPIŁO Big Grin

A do mnie się lepiły ciężkie, sztruksowe spodnie jakby były z leciutkiej materii... nie ma co, Mega jest takie 'mega' Big Grin
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Nic dodac, nic ujac. Tylko jeszcze nie wiem: smiac sie czy plakac? Sad
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Samael to sie chyba pisze przez jedno "m" ?
*zerka na okladke plyty* Dokladnie tak.
Ale to taka zlosliwa uwaga na marginesie Wink
nie czepiam sie Big Grin

Ja sie wybieram, ale 29.10, do Wa-wy mam blizej.
Ogolnie lubie i starego i nowego Samaela, jakos mi ta zmiana nie przeszkadza. Sa teraz bardziej melodyjni i klawiszowi, a to wlasnie lubie.
I przy okazji Flowing Tears zobacze sobie na zywo Big Grin
Odpowiedz

wilk_fenriz napisał(a):no a ktoz sie wybiera na koncert Sammaelka 31.10 ? bilety: 65 zeta, maja grac w Warszawie, Poznaniu,Wroclawie, Krakowie i Bydgoszczy

tak tak z nimi to chciałbys pojechac a z nami niechciałesSad (foch) poszukuje jakichkolwiek zdjatek z samaela we wrocku bo mi sie chyba klisza naswietliła jak cos to dawac znacSmile Big Grin
Jestem poczatkiem konca,jestem miloscia ktora trawi....................
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości