• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Film "300"

Przesłuchałem parę utworów i soundtrack jest obłędny Wink jeśli ktoś natknie się, gorąco polecam. Obecnie czekam na sam film.
Szatan zeżre Was wszystkich.
Odpowiedz

Soundtrack wymiata, mam nadzieje ze film bedzie tak samo dobry jak jefo zwiastun
[Obrazek: bannerfin2af9.png]
Odpowiedz

Aktualizacja:

Po wnikliwym przesłuchaniu nie zmieniam zdania. Niektóre utwory są naprawdę w mocnym brzmieniu, chociażby 'To Victory', 'The Hot Gates' czy 'Fever Dream'. Z kolei 'Xerxe's Tent' to jeden z tych orientalnych, ponurych utworów, nic tylko siąść na jedwabnych poduchach, zapalić kadzidło i obmyślać plan zniszczenia rasy ludzkiej.

Polecam jeszcze goręcej.
Szatan zeżre Was wszystkich.
Odpowiedz

Mruczny napisał(a):Z kolei 'Xerxe's Tent' to jeden z tych orientalnych, ponurych utworów, nic tylko siąść na jedwabnych poduchach, zapalić kadzidło i obmyślać plan zniszczenia rasy ludzkiej
siostro, poproszę gaśnicę
Odpowiedz

Książę napisał(a):siostro, poproszę gaśnicę
I co, do góry dnem po łbie walić?
Odpowiedz

korwa, panie. Jeżeli temu typowi kojarzy się ten utwór z zacytowanymi wyżej bzdurami, to od razu widać że nie ruchał. Dla każdego zdrowego i uświadomionego samca, a samicy zapewne też, jest to ewidentnie muzyka do tentego.
Odpowiedz

Według mnie film jest świetny, zresztą tak samo jak ścieżka dźwiękowa.
Odpowiedz

co do ścieżki dźwiękowej z "300" diametralnie zmieniłem zdanie i ma ona u mnie w tym momencie -3,5 w stosunku do tego co miała gdy pisałem mój ostatni w tym temacie post
Odpowiedz

az sobie sciagnalem teraz jak temat odswiezony
Odpowiedz

Scarlet napisał(a):Według mnie film jest świetny, zresztą tak samo jak ścieżka dźwiękowa.

też tak myśle Smile
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości