• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2 years Spook Rec. | release new CD 1125 - 13.12.08 Złotów

[Obrazek: sabrina-cross.gif]
Odpowiedz

Keesha napisał(a):Albo nie zrozumiałaś, albo udałaś że nie rozumiesz. Powiem więc wprost – jesteś ostatnią, ale to kurwa najostatniejszą osobą, która może mi wytknąć popadanie w schematy, powielanie tekstów, zrzynanie jechanek czy spinanie się do granic możliwości przy ich wymyślaniu z tej prostej przyczyny, że jak do tej pory była to twoja domena, niczyja inna, a ja wchodzić ci w kompetencje nie mam zamiaru. Rób dalej swoje, na pewno jeszcze nie raz dostarczysz tym wszystkim uciechy. Względnie uczucia politowania. No w każdym razie mi na pewno.
aha
jednak miło wiedzieć, że jako ktoś zupełnie obcy tak bardzo się mną interesujesz. znasz nawet rozmiar mojego stanika i w ogóle, ale wiesz, ja jestem jednak ostatnią, ale to najostatniejszą osobą która może ci wytykać popadanie w schematy, rżnięcie i blablabla cośtam. oczywiście nadal chcę grać swoją rolę ale z tym dostarczaniem ci uciechy to jednak wolałabym się wstrzymać. nic nie poradzę, ale nadal mam jakieś takie opory...
Odpowiedz

~Rene~ napisał(a):jednak miło wiedzieć, że jako ktoś zupełnie obcy tak bardzo się mną interesujesz.
Jak chuj. W końcu przez 3 miesiące bycia na forum powinnam czytać wszystkie posty oprócz twoich, żeby za bardzo się nie interesować.

~Rene~ napisał(a):znasz nawet rozmiar mojego stanika
Miło wiedzieć że zgadłam. W sumie trudno nie było.
Odpowiedz

ty to Kiszko jesteś rzondło,sliczna i wogle Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

a ty masz brzydkie włosy
Odpowiedz