• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Castle Party 2008

[Obrazek: promo.jpg]
Best Regards

Dobermann
------------
http://AlterNation.pl
Odpowiedz

1984 i Made In Poland... ciekawe czy fani Closterkeller orientują się co to.
Odpowiedz

jak kasa pozwoli to zobacze może co to za zwierzyniec, choć skład z zeszłogo roku jakby dodać wlasnie Made in Poland i 1984 by mi chyba bardziej pasował, ale ja poprostu nei znam tych wszystkich "gotyckich" kapel nie siedze aż tak w tym.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

A jest jakiś festival w tym roku na który nie zamierzasz jechać? Mr. Green
Odpowiedz

Sobota napisał(a):ja poprostu nei znam tych wszystkich "gotyckich" kapel nie siedze aż tak w tym.

Przeca wiekszosc tych kapel to gaje w latexach - wystarczy popatrzec na foty publicznosci Castle Party, wiec i tak duzo nie tracisz.
Odpowiedz

balzac napisał(a):1984 i Made In Poland... ciekawe czy fani Closterkeller orientują się co to.

Całkiem wczesny Closterkeller wcale tak daleko od tych formacji nie był.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):
Sobota napisał(a):ja poprostu nei znam tych wszystkich "gotyckich" kapel nie siedze aż tak w tym.

Przeca wiekszosc tych kapel to gaje w latexach - wystarczy popatrzec na foty publicznosci Castle Party, wiec i tak duzo nie tracisz.

Gdybyś nie był Hegemonem to moze bym ci odpowiedział w inny sposób niż ci odpowiadam ;].
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości