- Liczba postów:
- 59
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
słuchaliście? młoda kapelka, mają fajny potencjał, bardzo ich lubię. Uwielbiam kawałek "Hand of blood" (polecam!). co wy uważacie?
And if you save yourselve, you will make him happy He'll keep you in a jar, then you'll make him happy He'll give you breathing holes, then you'll make him happy He'll cover you with grass, than you'll make him happy now
- Liczba postów:
- 573
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
Ja słyszałam tylko "Hand Of Blood" i strasznie podoba mi się ten utwór.Mam nadzieję, że reszta utworów trzyma poziom tej piosenki.
See You At The Bitter End...
- Liczba postów:
- 975
- Liczba wątków:
- 31
- Reputacja:
-
0
narazie EPka calkiem zajebista jest, maja potencjal zostac drugim Bleeding Through
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
- Liczba postów:
- 59
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
ale przecież wydali już i LP - "Poison"
And if you save yourselve, you will make him happy He'll keep you in a jar, then you'll make him happy He'll give you breathing holes, then you'll make him happy He'll cover you with grass, than you'll make him happy now
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
W koncu udalo mi sie przesluchac Poison.. Calkiem niezly melodyjny metalcore, ale zdecydowanie bardziej wole Trivium..
I przenosze..
- Liczba postów:
- 15
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Całe Poison uwielbiam 8) Ło jech.. Dają czadu chociaż teledyski do dupy są xP Tears don't fall to narazie na okrągło słucham.. no i room 409... I loved you nannaana bum cyk cyk xD [dance]
Łoohoo.. xD I tak mnie nikt nie lubi więc co mnie to xP