• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bullet For My Valentine

słuchaliście? młoda kapelka, mają fajny potencjał, bardzo ich lubię. Uwielbiam kawałek "Hand of blood" (polecam!). co wy uważacie?
And if you save yourselve, you will make him happy He'll keep you in a jar, then you'll make him happy He'll give you breathing holes, then you'll make him happy He'll cover you with grass, than you'll make him happy now
Odpowiedz

hmmm było już coś o tym zespole na forum (bo tak go poznałem Tongue )... chyba w dziale "inna muzyka" w temacie "metalcore"... a mój ulubiony kawałek to "no control", ale i tak wszystkie mają zajebiste... (wszystkie 5, jak mniemam Rolleyes )
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

Ja słyszałam tylko "Hand Of Blood" i strasznie podoba mi się ten utwór.Mam nadzieję, że reszta utworów trzyma poziom tej piosenki.
Smile
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

narazie EPka calkiem zajebista jest, maja potencjal zostac drugim Bleeding Through Smile
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

ale przecież wydali już i LP - "Poison"
And if you save yourselve, you will make him happy He'll keep you in a jar, then you'll make him happy He'll give you breathing holes, then you'll make him happy He'll cover you with grass, than you'll make him happy now
Odpowiedz

W koncu udalo mi sie przesluchac Poison.. Calkiem niezly melodyjny metalcore, ale zdecydowanie bardziej wole Trivium..

I przenosze..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Me, Myself and I... omne trivium perfectum Big Grin

ok, tnx za przeniesienie tematu, jakoże nie powstał dział metalcore/emo to tu właśnie miały być tematy o takowych kapelach Tongue

a co do tematu to... hmmm Poison Angry
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

Hah, po przesłuchaniu Poison stwierdzam ze to nawet fajne :> pewnie bym sie za ten zespół nigdy nie zabrał, no ale dostałem w prezencie tą płytę i powiem tyle ze podoba mi sie :> nawet bardzo ;>
Chyba zabiorę sie za epki Tongue
Odpowiedz

bardzo fajne granie

Arrow her voice resides
Arrow hand of blood
Arrow suffocating under the words of sorrow
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):bardzo fajne granie

Arrow her voice resides
Arrow hand of blood
Arrow suffocating under the words of sorrow

zgodzę sie w stu procentach ;P
Odpowiedz

Całe Poison uwielbiam 8) Ło jech.. Dają czadu chociaż teledyski do dupy są xP Tears don't fall to narazie na okrągło słucham.. no i room 409... I loved you nannaana bum cyk cyk xD [dance]
Łoohoo.. xD I tak mnie nikt nie lubi więc co mnie to xP
Odpowiedz

Widzialem jedynie teledyski, nie rusza mnie to. Moze dlatego ze wygladaja jak hipisi Smile
Odpowiedz

ja przedwczoraj w radiu usłyszałem ich kawałek Tears don't fall no a dzisiaj już mi sie ściąga cała dyskografia. przedtem jednak zassałem parę mp3 żeby potwierdzić czy aby na pewno jest to coś warte. rzadko trafiam na kapele która by mi wpadła tak w ucho Big Grin
Odpowiedz

Nie lubię.
Panie, postaw winko.
Odpowiedz

Chujowe
[Obrazek: pierozek.jpg]
Odpowiedz