• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Batman za 1300 i spółka

Znałaś Kamila w dzieciństwie ? Crying or Very Sad

Jaki był?
Odpowiedz

Niestety nie wiem, bo o Tuxedo mi chodzilo.
Odpowiedz

No, mi też.
Odpowiedz

hehe

w takim razie nie bylo mi dane poznac go zbyt dokladnie, bo sie tylko na chwile zawsze pojawial ze swoja roza, ratowal czarodziejke i spierdalal.
Odpowiedz

Nie inaczej. Cały Kamil. Pojawia się z różą, ratuje czarodziejki i spierdala. Na kolarzówie.
Odpowiedz

Keesha napisał(a):ej wez nie obrazaj Tuxedo, on był kul.
wogle zajebiście go nazwali. Ciekawe czy jakby zamiast smokingu miał skórzaną kurtke to wołaliby na niego "leather jacket" ? Embarrassed
Odpowiedz

jakos go musieli nazwac. a ze tuxedo im pasowalo i wg nich fajnie brzmialo, to juz inna sprawa.
Odpowiedz

Keesha napisał(a):sailor moon!
oni tam mieli fajne koty
[Obrazek: artemis__luna_an.jpg]
Odpowiedz

No i spierdolila magie kreskowki:
[Obrazek: WC08_SailorMoon1_500.jpg]
Odpowiedz

[Obrazek: 23e590b272893446.jpg]
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

[Obrazek: Jack%20Spicer!%20Evil%20boy%20genius!.png]
Jack Spicer
samozwańczy "geniusz zła", to bardzo gadatliwy nastolatek nieustannie planujący podbój świata.W istocie Jack jest geniuszem – ale tylko jeśli chodzi o budowę robotów czy maszyn, kiedy jednak trzeba zdobyć Shen Gong Wu, wygrać Pojedynek Mistrzów czy chociażby zawiązać sznurowadła, Jack nawala zupełnie. Cokolwiek by nie mówić o Jacku Spicerze, jedno mu można przyznać: jego wynalazki większości są naprawdę genialne. Pomijając oczywiście standardowe, masowo niszczone w każdym odcinku kolejne wersje Jack-botów, Spicer stworzył kilka maszyn, które trudno nazwać "zwykłą kupą żelastwa".
Odpowiedz

ostatnio zarejestrował się: [Obrazek: 32635677.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości